Claudiu Manda a iesit la cumparaturi ! PSD racolează 14 primari ALDE şi PNL din Dolj! 114 primari alesi in functie pe listele altor partide au aparut alaturi de presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda la o conferinta de presa.
Cei 14 primari si-au anuntat sustinerea pentru guvernarea social-democrata si pentru candidatura lui Claudiu Manda la Parlamentul European.
Edilii raman in acte membrii ai formatiunilor politice din partea carora au candidat la ultimul scrutin, pana in vara urmatoare,ca sa nu-si piarda mandatu. In vara vor participa la alegerile locale in calitate de candidati ai PSD.
Cativa primari au vorbit la aceasta conferinta iar acestia s-au aratat multumiti de investitiile derulate in comune cu sprijinul guvernarii social-democrate si de masurile legislative promovate de PSD in sprijinul primarilor, precum modificarile in materia regimului incompatibilitatilor si indemnizatiilor acordate edililor din tara, precum si dezamagiri de natura personala suferite in relatia cu sefii partidelor de bastina.
Primarii provin in principal de la PNL, dar si de la UNPR si ALDE. Ion Cupa ramane fara Constantin Tuta de la Bucovat, dar si fara unii dintre edilii PNL, care, anul trecut, isi exprimasera sustinerea fata de ALDE, cum e cazul primarului de la Mischii, Gheorghe Popa.
Tot pe filiera PNL-ALDE a ajuns la PSD si ex-vicepresedintele filialei lui Ion Cupa, Adelin Ilinca, care spune ca nu mai era „pe aceeasi lungime de unda” cu colegii liberal – democrati.
Si UNPR Dolj a ramas cam descoperit la lotul de primari, toti edilii formatiunii lui Gabriel Oprea participand la conferinta de presa de azi a liderului PSD Dolj, cu exceptia celui din Pielesti.
Trebuie spus ca presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, este la a a doua isprava de acest gen din cariera, dupa lovitura data PNL in 2014, cand a luat din ograda liberalilor nu mai putin de 12 primari, imediat dupa destramarea USL.
La aceasta ora, pesedistii doljeni mizeaza pe 86 de primari in judet, 72 obtinuti la localele din 2016 plus lotul de „sustinatori” de azi, din totalulde 111 edili sefi.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Finlanda a preluat de la Romania presedintia Uniunii Europene. Consolidarea statului de drept este o prioritate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.