Claudiu Manda , ai tupeu nu gluma ! Noi nu uitam … ce a facut PSD in campanie!

0
52

La o adunare mizerabila ce a avut loc la Centrul Multifunctional , PSD a votat pentru inca 4 ani sa fie condus de Claudiu Manda . In prezenta Analfabetei si a Dj-ului Teodorovici , Familia Vasilescu a inceput un show penibil . 

Analfabeta a inceput sa citeasca numai tampenii de pe foile scrise de altii iar toata lumea astepta sa termine . PSD e pe duca si Analfabeta spune ca este singurul partid romanesc .

Lasand Analfabeta in peisajul ei caracteristi , trebuie sa ii aduc aminte lui Claudiu Manda de un episod interesant din campania electorala de la Alegerile Europarlamentare din 26 mai .

Citeste si :  Piata Chiriac din Craiova este punct temporar de sacrificare a mieilor

Mesajul e penibil si fac promisiunea ca nu ai sa reusesti ..

“I-am rugat ca performanta politica din offline sa o transferam si in online, pentru ca PSD Dolj poate fi si pe retelele social media MEREU NR. 1.” a explicat “marele” Presedinte al PSD Dolj .

Daca scoatem ajutorul social , Claudiu Manda ai mari emotii . Procentul PSD scade la 10 % in Dolj . Cu acest ajutor social se fac multe . Chiar la mitingul de la Craiova ai chemat tot ce se putea din Dolj ..

Citeste si :  A inceput de ieri sa cada ... si autobuzele "noi" in Craiova

Totusi trebuie sa-ti aduc aminte de un angajat al Companiei de Apa Oltenia a fost adus la Sediul PSD si a infaptuit furt de identitate si furt de opinie.

Angajatul Companiei de Apa Oltenia a ajuns impreuna cu alti colegi la sediul PSD din Craiova de catre sefii sai fara sa i se spuna de ce . La sediu PSD i s-au cerut contul si parola de Facebook pentru a i se atasa la poza de profil o pictograma cu Claudiu Manda si cu mesajul “Votez PSD”.

Nestiind multe despre tehnologie, nu si-a amintit parola de Facebook si sefii sai i-au schimbat-o ,i-au facut alta ,de pe propriul smartphone! Asta au facut cu toti oamenii de la Compania de Apa Oltenia! Apoi am inceput toti din familia angajatului sa primeasca pe Facebook,cereri de apreciere a paginii lui Claudiu Manda , fara ca angajatul sa puna mana pe telefon!

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.