Claudiu Manda, Radu Preda si Mihail Genoiu propunerile PSD Craiova pentru Primaria Craiova

0
478
Claudiu Manda, Radu Preda si Mihail Genoiu propunerile PSD Craiova pentru Primaria Craiova 1
Claudiu Manda, Radu Preda si Mihail Genoiu propunerile PSD Craiova pentru Primaria Craiova

Anuntul dat de Sorin Grindeanu cu privire la alegerile din 11 iunie nu a fost oficializat dar discutiile au inceput deja . Chiar daca nu avem nimic concret din partea Guvernului alegerile au inceput sa fie subiect de discutie in presa locala iar la o emisiune a postului craiovean GTV , Lia Olguta Vasilescu a anuntat 3 nume care intra in cursa pentru Primaria Craiova .

Viceprimarul cu atribuții de primar Mihail Genoiu, senatorul Radu Preda și președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda sunt numele propuse de social-democrați pentru postura de candidat la funcția de primar al Craiovei.

Eludată până mai ieri, lista posibililor candidați a fost dezvăluită de liderul PSD din Bănie, spre înștiințarea craiovenilor care, pe bună dreptate, se întrebau cine va candida pentru a conduce orașul, rămas fără edil anul trecut, după alegerile parlamentare, când Olguța Vasilescu a ales cârma de ministru al Muncii.

Propunerile pe care le vom prezenta Comitetului Național al PSD sunt Claudiu Manda, pentru că este președintele PSD Dolj și vicepreședintele Senatului, Radu Preda – pentru că este senator și a fost un bun manager al multor regii din Bănie (dar și city-manager n.r.) și actualul primar interimar, Mihail Genoiu”, a afirmat Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, citată de staredefapt.ro.

Despre cele trei propuneri ale PSD la Alegerile pentru Primaria Craiova putem spune cateva lucruri ..

Mihail Genoiu pare a fi lupul singuratic, însărcinat deocamdată să ducă la bun sfârșit proiectele trecute deja și prin mâna Olguței Vasilescu. Oricum, poziția sa e una stranie, fiindcă ultima dată era membru UNPR (ne(fuzionar) cu PMP) și e grezu de crezut că social-democrații munciți la partid vor accepta un stranier care să le culeagă roadele dar este una din cele mai posibile propuneri .

Numele lui Radu Preda, care în prezent își exercită mandatul de senator câștigat iarna trecută, este legat de demolarea chioșcurilor din Craiovița Nouă, de celebra idee de colantare a tramvaielor vechi și, nu în ultimul rând, de dosarul în care Olguța Vasilescu este cercetată pentru fapte de corupție si care nu stim cat de dornic este pentru a renunta la mandatul de senator .

Cât despre Claudiu Manda, prea multe nu ar fi de spus, fiindcă cetățenii par să nu-l asocieze cu Craiova. Dar, în cazul său, imaginea este oarecum ”la dublu”. Când spui Manda, lumea întreabă: ”Care dintre ei, Claudiu sau Sorin?”. Acesta din urmă, mai exact Sorin Manda, fratele lui Claudiu Manda, a căpătat un strop de faimă și odată cu repunerea în mișcare a tramvaielor colantate de Radu Preda, fiindcă a trebuit să țină piept valului de remarci și glume la adresa SC RAT Craiova, pe care a condus-o până să devină city-manager al Craiovei, din cauza deselor defecțiuni întâmpinate de tramvaiele primenite, trase de basculantă. În orice caz, și numele lui s-a numărat printre cele ”aruncate” pe plaja teoriilor edilitare.

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.