CNAIR a receptionat 103 autobasculante Ford cu lama si raspanditor !

0
521
 CNAIR a receptionat 103 autobasculante Ford cu lama si raspanditor !
CNAIR a receptionat 103 autobasculante Ford cu lama si raspanditor !

Cele 103 Autobasculante Ford 3542D, receptionate astazi, vor fi intra in dotarea Directiilor Regionale de Drumuri si Poduri din Bucuresti, Constanta, Craiova, Brasov, Iasi, Timisoara si Cluj si vor intari capacitatea acestora de a desfasura in regie proprie inclusiv actiuni de deszapezire pe autostrazile si drumurile nationale din Romania.

Noile autobasculante care au o configuratie a tractiunii tip 6X4, sunt dotate cu lama pentru indepartarea zapezii si raspanditor pentru materiale antiderapante si vor fi folosite inclusiv pentru alte activitati specifice CNAIR S.A, ca de exemplu transportul agregatelor destinate statiilor de asfalt si al asfaltului produs de acestea.

Valoarea contractului pentru cele 103 utilaje este de aproximativ 9.800.000 euro, fara TVA si include un pachet de servicii asociat care urmeaza sa se deruleze pe parcursul urmatorilor 2 ani.

Achizitia acestor noi vehicule se inscrie in planul de retehnologizare a CNAIR, demarat in anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o noua gama de masini si utilaje specifice lucrarilor de reparatii si de intretinere a drumurilor.

Planul pus in aplicare prin Directia Mecanizare presupune achizitionarea anuala si etapizata a mai mult de 1000 de masini si utilaje, pana la aceasta data fiind achizitionate peste 850 de utilaje.

Aceasta noua achizitie reprezinta o continuare a bunelor relatii contractuale dintre CNAIR S.A. si CEFIN Truks, care comercializeaza camioanele Ford.

CNAIR SA a mai achizitionat in luna mai a acestui an un lot de 16 autobasculante Ford 4142D Euro 6C, destinate lucrarilor de reparatie si intretinere a retelei rutiere nationale.

Informatii suplimentare:

Autobasculantele Ford Trucks 3542D, 6×4, sunt dotate cu noul motor Euro 6 Ecotorq, care datorita sistemului de recirculare a gazelor de evacuare, a turbocompresorului cu geometrie variabila, a sistemului de injectie directa si a unitatii de control electronic inteligent, reduce nivelului de noxe si implicit poluarea.

Sitemul de franare este unul performant, cu doua circuite independente, conform normelor EEC, asistenta EBD+ABS+ASR+ATC si frana de stationare pe axele spate, ceea ce asigura controlul asupra oricarei manevre efectuate in orice regim de incarcatura si in toate conditiile de teren.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.