CNAIR SA a achizitionat inca 214 autoutilitare noi, destinate intretinerii drumurilor

0
67
CNAIR SA a achizitionat inca 214 autoutilitare noi, destinate intretinerii drumurilor
CNAIR SA a achizitionat inca 214 autoutilitare noi, destinate intretinerii drumurilor

Din celele 214 autoutilitare, 100 sunt dotate cu tractiune 4X4 , iar valoarea totala achizitiei este de aproximativ 26,4 milioane de lei fara TVA.

Pana la finalul acestui an, Directia Mecanizare a CNAIR urmeaza sa mai receptioneze 125 de autoutilitare speciale mixte cu tractiune 4X2, in valoare de aproximativ 12,7 milioane lei, fara TVA.

Prin caietele de sarcini, CNAIR a cerut ca aceste autoutilitare sa aiba dotari speciale, destinate intretinerii infrastructurii rutiere nationale, in orice anotimp. Printre alte dotari, aceste autoutilitare sunt echipate cu oblon cu sistem hidraulic pentru incarcarea sculelor si materialelor, sisteme suplimentare de iluminare si de avertizare in trafic, sisteme auxiliare de incalzire pe timp de iarna si cabina dubla, in care poate fi transportata o echipa de 7 persoane.

Noile autoutilitare, care sunt destinate Directiilor Regionale ale CNAIR, vor permite cresterea mobilitatii spre zonele unde sunt necesare interventii, vor reduce timpii de deplasare si vor scadea costurile de transport, ca urmare a consumului redus de carburant.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  CNAIR SA a cumparat 16 autobasculante, in valoare de 6.019.840 lei

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

La incheierea achizitiei acestui nou lot de autoutilitare, Regionalele CNAIR vor avea in dotare 339 de autovehicule noi, astfel incat sa poata acoperi necesarul tuturor Districtelor si Centrelor de Intretinere si Coordonare, care gestioneaza reteaua de drumuri nationale si autostrazi.

Achizitia se inscrie in planul de retehnologizare a CNAIR, demarat in anul 2014 de Directia Mecanizare si prevede redotarea companiei cu o noua gama de masini si utilaje specifice lucrarilor de reparatii si intretinere a drumurilor. Planul presupune achizitionarea anuala si etapizata a mai mult de 1000 de masini si utilaje, pana la aceasta data fiind achizitionate peste 750 dintre acestea.

Citeste si :  Actiunile desfasurate de CNAIR SA in perioada 22.01.2018, intervalul orar 05:30 – 13:00 22.01.2018

CNAIR S.A

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.