CNAIR SA a cumparat  16 autobasculante, in valoare de 6.019.840 lei
CNAIR SA a cumparat 16 autobasculante, in valoare de 6.019.840 lei

CNAIR SA a cumparat, marti, 15.05.2018, 16 autobasculante 4142D Euro 6C Ford , livrate de Cefin Trucks, in urma lansarii unui contract de licitatie publica deschisa, in valoare de 6.019.840 lei (fara TVA).

Cele 16 autobasculante achizitionate prin Directia Mecanizare a CNAIR vor fi folosite pentru reparatia si intretinerea infrastructurii rutiere, fiind destinate in special transportului mixturilor asfaltice produse de statiile de asfalt din dotarea Regionalelor CNAIR. Acestea vor fi livrate Directiilor Regionale de Drumuri si Poduri din Timisoara, Cluj, Craiova si Brasov.

Achizitia se inscrie in planul de retehnologizare a CNAIR, demarat in anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o noua gama de masini si utilaje specifice lucrarilor de reparatii si intretinere a drumurilor. Planul presupune achizitionarea anuala si etapizata a mai mult de 1000 de masini si utilaje, pana la aceasta data fiind achizitionate mai mult de 750 de masini si utilaje.

Citeste si :  Procedurile pentru Parcul Industrial Isalnita, demarate

Necesitatea de a imbunatati activitatea de intretinere a drumurilor nationale si a autostrazilor impune ca anumite lucrari urgente sa poata fi executate in regie proprie de catre CNAIR. Achizitia de truse de reciclare, truse de interventii rapide si de statii de asfalt, cat si de utilaje pentru unitatile de productie nou infiintate a impus si achizitia de autobasculante de mare capacitate care sa ajute la operatiunile de reparatii , ca masini de insotire a utilajelor specializate – cum ar fi frezele de asfalt si finisoarele de asfalt – si care sa transporte rapid materialele rezultate in procesul de reparatii sau necesare pentru lucrarile de reparatii.

Citeste si :  Constructia drumului expres Craiova-Pitesti nu afecteaza nicio fabrica

De asemenea, acest tip de autobasculante 8X4 este necesar pentru statiile de asfalt din dotarea CNAIR, ele contribuind la transportul mixturilor asfaltice in conditii optime, pentru asternerea de covoare asfaltice.

Autobasculantele sunt necesare pentru toate tipurile de activitati de intretinere rutiera, pe tot parcursul anului, inclusiv in ceea ce priveste activitatea de deszapezire, pentru transportul materialelor antiderapante. Acestea pot fi echipate cu lama si cu raspanditoare de materiale antiderapante.

Contractul include si oferirea serviciilor post vanzare, prin reteaua de distributie si asistenta tehnica, precum si instruirea soferilor care urmeaza sa opereze autobasculantele Ford.

Citeste si :  Craiova alaturi de Bucuresti si Diaspora! Peste 3000 de craioveni au participat la protest !

CNAIR S.A

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.