CNAIR SA a cumparat 16 autobasculante, in valoare de 6.019.840 lei

0
72
CNAIR SA a cumparat  16 autobasculante, in valoare de 6.019.840 lei
CNAIR SA a cumparat 16 autobasculante, in valoare de 6.019.840 lei

CNAIR SA a cumparat, marti, 15.05.2018, 16 autobasculante 4142D Euro 6C Ford , livrate de Cefin Trucks, in urma lansarii unui contract de licitatie publica deschisa, in valoare de 6.019.840 lei (fara TVA).

Cele 16 autobasculante achizitionate prin Directia Mecanizare a CNAIR vor fi folosite pentru reparatia si intretinerea infrastructurii rutiere, fiind destinate in special transportului mixturilor asfaltice produse de statiile de asfalt din dotarea Regionalelor CNAIR. Acestea vor fi livrate Directiilor Regionale de Drumuri si Poduri din Timisoara, Cluj, Craiova si Brasov.

Achizitia se inscrie in planul de retehnologizare a CNAIR, demarat in anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o noua gama de masini si utilaje specifice lucrarilor de reparatii si intretinere a drumurilor. Planul presupune achizitionarea anuala si etapizata a mai mult de 1000 de masini si utilaje, pana la aceasta data fiind achizitionate mai mult de 750 de masini si utilaje.

Citeste si :  Spectacolul „FEMEIA, al cincilea anotimp” revine la Craiova alaturi de Tudor Gheorghe

Necesitatea de a imbunatati activitatea de intretinere a drumurilor nationale si a autostrazilor impune ca anumite lucrari urgente sa poata fi executate in regie proprie de catre CNAIR. Achizitia de truse de reciclare, truse de interventii rapide si de statii de asfalt, cat si de utilaje pentru unitatile de productie nou infiintate a impus si achizitia de autobasculante de mare capacitate care sa ajute la operatiunile de reparatii , ca masini de insotire a utilajelor specializate – cum ar fi frezele de asfalt si finisoarele de asfalt – si care sa transporte rapid materialele rezultate in procesul de reparatii sau necesare pentru lucrarile de reparatii.

De asemenea, acest tip de autobasculante 8X4 este necesar pentru statiile de asfalt din dotarea CNAIR, ele contribuind la transportul mixturilor asfaltice in conditii optime, pentru asternerea de covoare asfaltice.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Nicoleta Stog - Vlog in Craiova ! O studenta din Republica Moldova in vizita la Craiova ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Autobasculantele sunt necesare pentru toate tipurile de activitati de intretinere rutiera, pe tot parcursul anului, inclusiv in ceea ce priveste activitatea de deszapezire, pentru transportul materialelor antiderapante. Acestea pot fi echipate cu lama si cu raspanditoare de materiale antiderapante.

Contractul include si oferirea serviciilor post vanzare, prin reteaua de distributie si asistenta tehnica, precum si instruirea soferilor care urmeaza sa opereze autobasculantele Ford.

Citeste si :  Autorul crimei din Rovine : „Fratie, o făcui rau de tot, cred că omorai pe cineva”

CNAIR S.A

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.