CNAIR – Situația rețelei de drumuri naționale și autostrăzi 23.01.2018

0
95

CNAIR - Situația rețelei de drumuri naționale și autostrăzi  23.01.2018 1Astăzi, 23.01.2018, la ora 04:00, nu este închis niciun sector de drum național sau autostradă din cauza fenomenelor meteorologice din România.

 

Precizăm că toate Direcțiile Regionale ale Companiei sunt mobilizate si intervin pentru a asigura traficul rutier în condiții de siguranță, acolo unde se impune.

 

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Citeste si :  Europarlamentarul Marian Jean Marinescu : Premierul se duce in Israel, nu se duce in Europa pentru a negocia pe buget.

 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR. 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.