CNSU stabileşte astăzi lista completă a măsurilor ce intră în vigoare de luni.

0
115

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) se reuneşte, vineri, pentru a stabili lista completă a restricţiilor ce vor intra în vigoare de luni în România. Noile reguli vor fi ulterior aprobate într-o şedinţă de Guvern.

Autoritățile au în vedere impunerea certificatului verde pentru majoritatea activităților, inclusiv pentru intrarea în instituțiile publice, excepția fiind magazinele alimentare și farmaciile. Evenimentele private de orice fel vor fi interzise, nici măcar persoanele vaccinate nu vor mai avea voie să organizeze astfel de întâlniri.

De asemenea, vor fi restricții de circulație pentru cei nevaccinați, iar purtarea măștii de protecție va deveni obligatorie în toate spațiile.

CNSU se reuneşte, vineri, de la ora 13:00, pentru a stabili lista concretă a măsurilor şi a restricţiilor care se vor aplica începând de luni.

Măsurile vor fi aprobate ulterior de către Guvernul României. Executivul a fost convocat pentru ora 14.

După aprobare, măsurile vor fi publicate în Monitorul Oficial şi vor intra în vigoare începând de luni, aşa cum a anunţat preşedintele Klaus Iohannis.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.