Cod rosu de vijelii pentru Dolj. Copaci cazuti pe o Ambulanta si pe o teava de gaze!

0
229

“Evitati deplasarile, ramaneti in imobile, nu stationati sub copaci, retele electrice sau elemente de constructie ce se pot desprinde. Conduceti prudent. Respectati indicatiile autoritatiilor si urmariti posturile de radio si TV”, se arata in avertizare.

La putin timp dupa inceperea furtunii, o creanga s-a desprins dintr-un copac din curtea Spitalului Judetean de Urgenta Craiova si a cazut peste o ambulanta. La fata locului intervine un echipaj ISU Dolj.

In Craiova, pe strada Ghe. Titeica, un acoperis a fost smuls de pe un imobil si aruncat peste o conducta de gaze. La fata locului deja intervin specialistii de la pompieri.

Citeste si :  Targul Gaudeamus vine la Craiova

Pe strada Dealu Spirii, un copac a fost rupt de rafalele de vant si aruncat pe o masina.

Cartierul Romanesti , Carcea , o parte din cartierul 1 Mai ,  nu au curent electric in aceste momente . Copac doborat  in Mofleni sens spre Bucovat iar in acest moment se circula normal . Semafoarele de la Institut nu functioneaza in aceste momente ..

La Radovan, Motatei si Ghindeni s-au rupt copacii si au cazut pe carosabil. Peste tot intervin in aceste momente pompierii.

Citeste si :  Minor cercetat pentru contrabanda cu tigari

In Facai au fost rupte barierele care opresc circulatia . Circulatia este ingreunata in acest moment .

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.