Colecta Pentru Sufletele Nimanui

0
382

Colecta Pentru Sufletele Nimanui 1Cristina Popa , nominalizata la Social de Zece in cadrul evenimentului Craiova de Zece, ne cheama sa donam hrana pentru caini. In fiecare luna sunt oameni care ajuta cainii aflati in adaposturi . Venim si noi in sprijinul acestui eveniment si va invitam si pe voi sa va alaturati acestei cauze !

„Si noi avem nevoie de hrana ! Joi 15 martie 2018 va asteptam la Kaufland Calea Bucuresti Orele 16:00 – 19:30 si Kaufland Craiovita Noua orele 17:00 – 19:00 !”

Citeste si :  Craioveanca la spital dupa ce a fost accidentata in zona magazinului Helin din Lapus

„Pentru ca in luna februarie ne-ati facut bucuria de a raspunde extraordinar si ati donat peste numarul de kilograme propuse de noi, ne-am gandit ca la colecta lunii martie sa va rugam sa ne ajutati sa asiguram suplimentarea hranei pentru trei saptamani. Asta inseamna 1500 de kilograme de hrana. Credeti ca putem sa realizam acest lucru impreuna? Haideti sa demonstram celorlalti ca putem fi din ce in mai multi si mai umani! Distribuiti evenimentul, anuntati-va prietenii si haideti sa facem asta! Va multumim!” spune Cristina Popa pe pagina evenimentului Colecta Pentru Sufletele Nimanui .

Pagina evenimentului este aici !

Citeste si :  Nicolae Giugea despre reabilitarea bulevardului Calea Bucuresti : Un mijloc de a mai sifona niște bani și distrugerea spațiilor verzi existente.

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.