Colegiul National „Carol I”, in plina campanie pentru clasa pregatitoare

0
631

Colegiul National „Carol I”, in plina campanie pentru clasa pregatitoare 1Fondat in anul 1826, Colegiul National „Carol I” din Craiova este una dintre institutiile de prestigiu ale invatamantului romanesc, in care renumele generatiilor anterioare se intalneste cu cel al celor contemporane.

Echipa manageriala (prof. Angel Cristian Staiculescu , director, Simona Parseghian si Nicolae Petrescu, directori adjuncti) , impreuna cu invatatoarele Daniela Ciobanu, Eliza Chilom, Doinita Cocosatu si Georgiana Toma, va asigura buna desfasurare a festivitatilor care marcheaza „Ziua Portilor Deschise”, eveniment ce va avea loc la sediul institutiei de invatamant, in ziua de 28 februarie, de la ora 17:30.

Evenimentul se adreseaza atat parintilor, care urmeaza sa-si inscrie copiii in clasa pregatitoare in anul scolar 2019 – 2020, cat si publicului larg. Perioada de inscriere computerizata cuprinde doua etape : 4 – 44 martie, respectiv 2 – 8 aprilie. La „Carol I” sunt prevazute 100 de locuri. „Elevii claselor pregatitoare vor face primii pasi in viata de scolar intr-un spatiu primitor, special amenajat, cu mobilier adaptat, se vor relaxa in sala de joaca, vor desfasura orele de educatie fizica si sport pe in bazele sportive ale institutiei – teren in aer liber si sala de sport.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.