Comisia Europeana: Romania are cel mai mic scor din Uniunea Europeana privind infrastructura rutiera si feroviara

0
111

Comisia Europeana: Romania are cel mai mic scor din Uniunea Europeana privind infrastructura rutiera si feroviara 1Comisia Europeana recomanda Romaniei sa investeasca in infrastructura. Potrivit oficialilor europeni, Romania are cel mai mic scor din Uniunea Europeana privind infrastructura rutiera si feroviara.

„Recomandarile se refera la transporturi, sustenabilitatea transporturilor. Am recomandat ca investitiile sa se concentreze pe politicile economice care privesc transporturi. Recomandam imbunatatirea pregatirilor si prioritizarii proiectelor mari. Daca privim transportul, Romania are cel mai mic scor fata de alte tari din UE privind infrastructura rutiera si feroviara.

Citeste si :  Suntem si noi pe primul loc in Uniunea Europeana! Romania este campioana la migratia interna!

Are un scor mai bun in ceea ce priveste transportul aerian si serviciile portuare. Noi recomandam investitii in infrastructura”, a declarat, vineri, Aurora Mordonu, sef adjunct de unitate la Directia Generala Piata Interna, Industrie, Antreprenoriat si IMM-uri din cadrul Comisiei Europene.

Oficialul european a afirmat ca UE are un deficit foarte mare in investitiile private si publice: „Investitiile au ramas in urma foarte mult si sunt foarte mici compoarativ cu situatia de dinaintea crizei”, a precizat Aurora Murdonu.

Citeste si :  Romania se pune si mai prost cu Rusia, dupa ultimul document semnat de Teodor Melescanu: Doar 10 tari din Europa au mai participat

Ea a adaugat ca „Romania e tara care are cel mai mult spatiu din UE pentru a avea o investitie publica productiva”.

Lasa un comentariu aici !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.