Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a luat noi decizii: Turcia a intrat pe lista țărilor cu risc epidemiologic

0
188

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a actualizat, vineri seară, lista zonelor cu risc epidemiologic.

”Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în şedinţa de astăzi, 2 aprilie, Hotărârea numărul 21. Prin această Hotărâre a fost aprobată noua listă cu ţările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea”, a transmis, vineri seară, CNSU.

Astfel pe listă se regăsesc Bonaire, Saint Eustatius and Saba, Wallis and Futuna, Curaçao, Estonia, San Marino, Ungaria, Cehia, Iordania, Muntenegru, Serbia, Polonia, Andorra, Aruba, Uruguay, Bulgaria, Franţa, Macedonia de Nord, Suedia, Bermuda, Liban, Bahrain, Bosnia and Herzegovina, Kosovo, Slovenia, Seychelles, Cipru, Palestina, Olanda, Belgia, Republica Moldova, Italia, Brazilia, Austria, Chile, Luxemburg, Monaco, Kuweit, Turcia, Ucraina, Paraguay, Armenia şi Croatia.

Africa de Sud se află, se asemenea, pe listă, ca urmare a detecţiei circulaţiei in populaţia umana a unor variante de virus Sars Cov 2 cu transmitere mai ridicată.

Nou introduse pe lista din această săptămână sunt Bermuda, Bosnia și Herțegovina, Turcia, Ucraina, Armenia, Croatia.

Lista Tarilor Zonelor Cu Risc Epidemiologic Ridicat, Conform Hotararii Nr. 21 Din 02.04.2021 a Comitetului… by Jurnalde Craiova on Scribd

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.