Comitetul Național pentru Situații de Urgență : Fără certificat verde la intrarea în mall-uri

0
102

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, însă vine şi cu o modificare esenţială pentru persoanele nevaccinate. Acestea vor putea să intre în supermarketurile din mall-uri fără să deţină un certificat verde, în anumite condiţii.

CNSU propune prelungirea stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Printre principalele modificări propuse se află şi aceea în care este permis “accesul tuturor persoanelor în interiorul operatorilor economici care au ca obiect principal comercializarea produselor alimentare de bază în centrele și parcurile comerciale dacă sunt stabilite culoare dedicate și controlate de intrare, deplasare și ieșire în/din acestea, cu asigurarea unei suprafețe de min. 4 mp raportat la suprafața destinată vânzării, pentru fiecare persoană și este limitat numărul coșurilor de cumpărături la numărul maxim de persoan ce poate avea acces”

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.