Compania britanica GTK a deschis la Craiova o fabrica de cablaje

0
206
Compania britanica GTK a deschis la Craiova o fabrica de cablaje
Compania britanica GTK a deschis la Craiova o fabrica de cablaje

Compania britanică de cabluri și conectori GTK a deschis, la Craiova, prima unitate de producție din afara Marii Britanii, unde va produce ansamble de cabluri și cutii de protecție, potrivit unui anunț al companiei.

Fabrica de la Craiova are o suprafață de 450 metri pătrați și dispune de aceleași capabilități de producție ca și unitatea din Marea Britanie, potrivit directorului de operațiuni al GTK, Steve Robinson. Suprafața fabricii poate fi extinsă până la 2.000 metri pătrați.

Citeste si :  Mirage Ballroom si Bella Donna Events nu si-au respectat contractele de Revelion ..

“Este o investiție semnificativă pentru GTK, rezultat al creșterii noastre continue. Ne extindem baza de clienți europeni – recent am început să ne concentrăm asupra Germaniei – iar această nouă unitate de producție ne va ajuta să creștem nivelul de servicii în regiune“, a spus directorul GTK, John Morath.

GTK nu a dezvăluit valoarea investiției de la Craiova dar a ales orasul nostru in detrimentul celor de la Timisoara care si ei au dorit ca investitorii sa fie prezenti in orasul lor .

Fondată în 1990, GTK este specializată în producția de cabluri, conectori și dispozitive optoelectronice. Compania deține o unitate de producție în orașul Basingstoke, din centrul Angliei, precum și birouri de vânzări în Germania, Taiwan și China.

Citeste si :  Diferente uriase intre Cluj Arena si Stadionul din Craiova ! Cat costa un meci pe Cluj Arena ?

Steve Robinson, directorului de operaţiuni al companiei,a menționat că uzina de la Craiova va avea aceeași producţie precum fabrica-mamă din Marea Britanie.

Administratia craioveana a deturnat în favoarea sa o investiție majoră a grupului Clariant, o nouă companie vine să investească în Craiova avand in vedere ca si cei din Timisoara au dorit ca ei sa fie alesi de catre cei de la GTK.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.