Compania De Apa Oltenia creste pretul la apa si canalizare,incepand cu data de 1 iulie, in Craiova si in celelalte localitati racordate.

0
238

Compania De Apa Oltenia a decis sa creasca tariful la apa si canal de la 1 iulie. Aceste scumiri se vor resimti incepand cu luna august. CAO a obtinut aprobarea ANRSC pentru modificarea tarifului la apa si canal.
Aceasta decizie se aplica dupa aprobarea noilor preturi in Consiliul Local al Municipiului Craiova.

In prezent, pretul apei este 4,48 lei/mc fara TVA. Tariful la canalizare este 3,36 lei/mc fara TVA. In total un craiovean plateste acum pentru un mc de apa si canal 7,84 de lei la care se adauga TVA de 9%, deci 8,55 lei/mc.

Citeste si :  De Paste, Primaria invita craiovenii la picnic

Craiovenii vor plati incepand cu luna iulie, 6.09 lei/mc fara TVA, tariful la apa si 4,37 lei/mc fara TVA pentru canalizare. Dupa scumpire, abonatii CAO vor plati 10,46 de lei/mc pentru apa si canal.

Compania De Apa Oltenia creste pretul la apa si canalizare,incepand cu data de 1 iulie, in Craiova si in celelalte localitati racordate. 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.