Compania Nationala de Investitii : Arena din Craiova este gata!

0
394
Compania Nationala de Investitii : Arena din Craiova este gata! 1
Sursa foto : Compania Națională de Investiții

Compania Nationala de Investitii (CNI) a anunţat în urmă cu puţin timp pe pagina de Facebook că Arena din Craiova este gata.

„Suntem onorați să oferim în exclusivitate atât suporterilor olteni, cât şi celorlalți iubitori ai fotbalului românesc, vestea mult aşteptată! Arena din Bănie este gata!! Astăzi, 7 noiembrie 2017, încheiem în mod oficial procesul de recepție la terminarea lucrărilor, obiectivul fiind predat beneficiarului, respectiv Primăriei Craiova. Precizăm faptul ca noul Ion Oblemenco reprezintă un proiect „de suflet” al CNI, drept urmare suntem mândri că am reusit să ne îndeplinim misiunea şi să ajungem la bun sfârşit pentru un nou început.
Vă mulțumim atât pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat, cât şi pentru interesul manifestat pentru acest proiect în toată această perioadă! Vă mulțumim atât dumneavoastră, cât şi întregii echipe care s-a implicat în mod responsabil în acest proiect!
Nu în ultimul rând, promitem să le fim alături beneficiarilor finali în utilizarea arenei sportive, urându-le mult succes!
Compania Nationala de Investitii îşi va continua misiunea de a face imposibilul posibil, pentru o Românie mai frumoasă!”

Compania Nationala de Investitii : Arena din Craiova este gata! 2

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Cezar Dragoescu , membru fondator USR Craiova : In plina perioada de pandemie si criza economica Primaria Craiova cheltuie bani ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.