Comuna Podari are administrator public ? Aurel Gheorghita ocupa de peste trei saptamani acest post ..

0
46

Din surse demne de incredere am luat cunostiinta de faptul ca numitul Aurel Gheorghita , ocupa de peste trei saptamani postul de administrator public al UAT Podari.
Am verificat pe site-ul Primariei Podari unde am gasit Hotararea de Consiliu Local nr. 29/17.05.2019, privind infiintarea functiei de administrator public in cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Podari, precum si modificarea organigramei si a statului de functii, cu toate acestea, nu am gasit la rubrica anunturi de pe acelasi site data, ora si bibliografia privind organiarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea functiei de conducere – administrator public – in conformitate cu dispozitiile art. 112 din Legea nr. 215/2001, republicata.

Citeste si :  Primaria din Craiova anunta inchiderea pasajului subteran pentru 27 ianuarie!

Consider ca autoritatile publice locale din Primaria Podaria aveau obligatia legala de a face publice toate posturile vacante din cadrul Primariei Podari, conform legii mai sus-mentionate.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

In situatia in care acest post nu a fost scos la concurs, se incalca dispozitiile prevazute de legiuitor si totodata UAT Podari are obligatia de a se conforma Legii nr. 215/2001 in sensul destituirii de indata de pe acest post ocupat nelegal si organizarea unui concurs ce va fi publicat in termen legal, dand astfel posibilitatea persoanelor interesate de a participa la concurs pentru ocuparea postului mai sus-mentionat.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.