Comuna Podari are administrator public ? Aurel Gheorghita ocupa de peste trei saptamani acest post ..

0
155

Din surse demne de incredere am luat cunostiinta de faptul ca numitul Aurel Gheorghita , ocupa de peste trei saptamani postul de administrator public al UAT Podari.
Am verificat pe site-ul Primariei Podari unde am gasit Hotararea de Consiliu Local nr. 29/17.05.2019, privind infiintarea functiei de administrator public in cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Podari, precum si modificarea organigramei si a statului de functii, cu toate acestea, nu am gasit la rubrica anunturi de pe acelasi site data, ora si bibliografia privind organiarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea functiei de conducere – administrator public – in conformitate cu dispozitiile art. 112 din Legea nr. 215/2001, republicata.

Citeste si :  Primaria Craiova organizeaza concurs pentru postul de sef birou, gradul II, în cadrul Biroului Situatii de Urgenta si Protectie Civila

Consider ca autoritatile publice locale din Primaria Podaria aveau obligatia legala de a face publice toate posturile vacante din cadrul Primariei Podari, conform legii mai sus-mentionate.

In situatia in care acest post nu a fost scos la concurs, se incalca dispozitiile prevazute de legiuitor si totodata UAT Podari are obligatia de a se conforma Legii nr. 215/2001 in sensul destituirii de indata de pe acest post ocupat nelegal si organizarea unui concurs ce va fi publicat in termen legal, dand astfel posibilitatea persoanelor interesate de a participa la concurs pentru ocuparea postului mai sus-mentionat.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.