Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Comunicat inchidere strazi pentru Craiova Super Rally 2018

Comunicat inchidere strazi pentru Craiova Super Rally 2018

Primaria Municipiului Craiova anunta ca se va inchide circulatia rutiera pe urmatoarele strazi, in vederea desfasurarii concursului automobilistic sportiv „CRAIOVA SUPER RALLY 2018” organizat in municipiul Craiova de catre Federatia Romana de Automobilism Sportiv si Asociatia Club Sportiv AMC Racing, incepand cu data de 14.09.2018, ora 15.00, pana in data de 15.09.2018, ora 21.00:

A. I. Cuza, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu str. Calea Unirii si intersectia cu str. Aries;
Popa Sapca;
Calea Unirii, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu str. Mihai Viteazul si intersectia cu str. A. I. Cuza.
In data de 15.09.2018, intervalul orar 02.00-21.00, se va inchide circulatia rutiera pe urmatoarele strazi:

Carol I, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu str. Calea Bucuresti si intersectia cu str. Aries;
Aries, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu str. A. I. Cuza si intersectia cu str. Alexandru Macedonski;
Eugeniu Carada, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu str. Fratii Buzesti si intersectia cu str. Alexandru Macedonski;
C. D. Fortunescu, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu str. Fratii Buzesti si intersectia cu str. Alexandru Macedonski;
Fratii Buzesti, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu str. Eugeniu Carada pana la intersectia cu str. C. D. Fortunescu;
Imparatul Traian, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu str. Aries si intersectia cu str. Alexandru Macedonski;
A. I. Cuza, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu bld. Carol I si intersectia cu str. Fratii Golesti, pe sensul de deplasare catre centru, iar, pe celalalt sens, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu bld. Carol I si intersectia cu str. Nicolae Balcescu;
Calea Bucuresti, la intersectia cu bld. Carol I, se va inchide sensul de deplasare Filiasi-Bals, circulatia rutiera fiind deviata pe celalalt sens.
Pe perioada restrictiilor se vor inchide toate caile de acces adiacente.

Citeste si :  Primaria Craiova: Inchidere circulatie rutiera

In data de 15.09.2018 se va inchide circulatia tramvaielor, acestea fiind deservite de autobuze. De asemenea, in data de 15.09.2018 vor fi deviate pe rute ocolitoare urmatoarele trasee de autobuz: 1, 3b, 4, 5b, 24, 25 si 29b.

In situatia in care autovehiculele stationate in zona restrictionata sau in parcarile adiacente acestei zone obstructioneaza buna desfasurare a manifestarilor, aceste autovehicule vor fi ridicate si reamplasate in zonele aflate in imediata apropiere.

Citeste si :  WWF Romania : Masurile propuse pentru combaterea pestei porcine pot crea un dezastru ecologic

Solicitam conducatorilor auto sa circule cu atentie si sa se conformeze semnalizarilor rutiere ce vor fi instituite.

Lasa un comentariu aici !
Sustine si tu Jurnal de Craiova
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.