Concert extraordinar la Filarmonica “OLTENIA”: O seară memorabilă cu dirijorul Svilen Simeonov și violonistul REMUS AZOIȚEI

0
211

Publicul iubitor de muzică simfonică este invitat la Filarmonica “Oltenia” Craiova la un eveniment muzical de excepție din INSPIRE Season,  care va avea loc VINERI, 2 FEBRUARIE 2024, începând cu ORA 19:00. Dirijorul de renume internațional Svilen Simeonov, din Bulgaria, va conduce Orchestra Simfonică a Filarmonicii “Oltenia” într-un program divers și fascinant, alături de solistul REMUS AZOIȚEI și vioara sa Niccolo Gagliano (1750).

 

Programul serii va include lucrări ale unor compozitori celebri precum Johann Sebastian Bach, Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven și Camille Saint-Saëns. Creațiile muzicale interpretate vor fi: 

  • “Aria” din Suita nr. 3 în Re major pentru orchestră de coarde de Bach
  • Simfonia nr. 60 în Do major “Il Distratto” de Haydn
  • Romanțele nr.1 și nr.2 pentru vioară și orchestră de Beethoven
  • Introducere și Rondo capriccioso pentru vioară și orchestră de Saint-Saëns.

 

Dirijorul Svilen Simeonov, cunoscut pentru prezența sa carismatică și interpretările captivante, va oferi publicului o experiență muzicală de neuitat, iar solistul Remus Azoiței, un virtuoz al viorii, va încânta audiența cu tehnica fabuloasă și expresivitatea sa impresionantă.

 

Această seară muzicală promite să fie una deosebită, aducând în prim-plan artiști de elită și interpretări remarcabile. Biletele pot fi achiziționate de la agenția Filarmonicii „Oltenia” din Calea Unirii 16 sau online pe entertix.ro:

https://www.entertix.ro/evenimente/20083/concert-simfonic-2-februarie-2024-filarmonica-oltenia-craiova.html

Program agenție: luni-vineri, orele 10:00-18:00

Mai multe informații, la numărul de telefon 0251 414 698

Prețuri bilete: 50 lei; 15 lei (elevi, studenți, seniori)

www.facebook.com/filarmonicaolteniacraiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.