Home » Timp Liber » Spectacole si Concerte » Concertul artistei LARA FABIAN de la CRAIOVA a fost ANULAT

Concertul artistei LARA FABIAN de la CRAIOVA a fost ANULAT

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Organizatorii evenimentului anunță oficial că spectacolul cântăreței Lara Fabian, programat la Sala Polivalenta CRAIOVA, a fost anulat.

Concertul cântăreței LARA FABIAN, programat inițial la Sala Polivalentă Craiova, în data de 11 decembrie 2016 amanat ca urmare a unor probleme de ordin tehnic și reprogramat initial în data de 3 octombrie 2017, data si conditiile propuse de organizatori care nu au primit acceptul managementului artistei , fapt comunicat public de catre organizatori,a fost anulat.

Având la acest moment un număr semnificativ de bilete pentru care s-a solicitat restituirea contravalorii, organizatorii le recomandă tuturor celor care inca mai dețin biletele să opteze pentru restituire, luând în considerare următoarele indicații cu privire la retelele de bilete sau punctele de achiziție:

– pentru biletele cumpărate din rețeaua Eventim, de la punctele de vânzare din magazinele Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Vodafone, sau Carrefour returnarea contravalorii biletelor se va face de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate, prin prezentarea biletelor în original și reținerea acestora în schimbul sumei restituite.Pentru biletele achiziționate prin intermediul rețelelor online, clientul este rugat să transmită o solicitare de returnare a sumelor respective, prin email, pe adresa de email :contact@eventim.ro.

– pentru biletele achiziționate din rețeaua Bilete.ro și casieria Sălii Polivalente Craiova, returnarea se va face direct de către organizatori. Pentru obtinerea tuturor detaliilor necesare privind procedura de restituire, deținătorii de bilete sunt rugați să trimită o solicitare pe adresa de email: info.premium.booking@gmail.com sau telefonic apelând numărul de telefon 0765.023.477 (in intervalul orar 10-17,luni-vineri).

– pentru biletele achiziționate de la casieria Teatrului Național Craiova, Iberico sau Big Ben, returnarea contravalorii biletelor se va face direct de la punctele de achiziție, prin prezentarea biletelor în original și reținerea acestora în schimbul sumei restituite.

Organizatorii concertului cer scuze pentru disconfortul creat spectatorilor si le multumesc pentru intelegere.


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal / Liga Doljului : Astazi si maine se disputa etapa cu numarul 8 . FC U Craiova intalneste C.S. RECOLTA OSTROVENI

Liga Doljului a ajuns la etapa cu numarul 8 . In aceasta runda avem cateva dueluri care se anunta destul...

Închide