Concurenti puternici ameninta Roman SA pentru semnarea contractului Ministerului Apararii, in valoare de 3,36 miliarde

0
148

Concurenti puternici ameninta Roman SA pentru semnarea contractului Ministerului Apararii, in valoare de 3,36 miliarde 1MAPN a primit nu mai putin de 8 oferte pentru licitatia, estimata la 3,42 miliarde de lei, prin care se vrea achizitionarea a 2.902 autocamioane, autocisterne, autofurgoane si autotractoare si 363 de remorci si semiremorci de mare capacitate.

Pentru lotul 1 al licitatiei (autocamioane, autocisterne, autofurgoane si autotractoare), estimat la 3,36 miliarde de lei, fara TVA, s-au inscris Renault Trucks Defense SAS, Iveco Defence Vehicles SpA si asocierea MHS Truck&Bus SRL (lider) si Rheinmetall Man Military Vehicles GmbH. Subcontractorii asocierii sunt Kontex SRL , Roman Brasov, Schrader Medias, Automecanica Medias, Hiarom Invest SRL, CTE Trailers SRL si VS Trailers, precum si Rheinmetall Man Military Vehicles Osterreich GmbH, in calitate de tert.
Estimat la 57,77 milioane de lei, fara TVA, lotul 2 (remorci si semiremorci de mare capacitate) a primit oferte de la Automecanica Medias (EMPL Fahrzeugwerk GmbH – tert, subcontractori: Ameridac 9T – 20% si Schrader Medias – 20%), CTE Trailers SRL (subcontractor Hiarom Invest SRL – 30%), Shladot Ltd, Engineered Land Systems SL si Stimpex (tert – Buyukyuksel Damper VE Hidrolik Makina Sanayi Ticaret Limited Sirketi).

„Furnizorul se obliga ca, dupa livrarea a cel mult 300 de produse din lotul 1, respectiv a 45 de produse din lotul 2, in toate configuratiile aferente primului an de livrare din contractul subsecvent, sa furnizeze produsele realizate in facilitatile integrate in industria de profil din Romania”, este indicat in planul de sarcini al licitatiei. Durata contractului a fost stabilita la 7 ani.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Coronavirus Romania : Spitalul militar ROL 2 din Otopeni a fost declarat operational!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.