Home » Actualitate » Eveniment » Conferinta “Arbitrajul – justitie rapida si confidentiala” – 8 septembrie 2017

Conferinta “Arbitrajul – justitie rapida si confidentiala” – 8 septembrie 2017

Share ..

Zilele Arbitrajului Instutionalizat incep pe 8 septembrie 2017 la Constanta unde are loc Conferinta “Arbitrajul – justitie rapida si confidentiala” .
Evenimentul face parte din Manifestarea Zilele Arbitrajului Instutionalizat , aflata la a II-a editie . Evenimentul are loc in Sala de sedinte a Consiliului Judetean Constanta , la data de 8 septembrie 2017 incepand cu ora 14:00 .

 

Un eveniment care va aduce in atentia participantilor dreptul cetateanului de a-si solutiona litigiile in timp real, cu costuri suportabile si in deplina confidentialitate.

Evenimentele vor fi gazduite de Constanța, Craiova, București și Târgoviște.

Sustinem activitatea Tribunalului de Arbitraj Institutionalizat si cu siguranta suntem prezenti la o parte din aceste manifestari. Pentru Jurnal de Craiova , colaborarea cu Tribunalului de Arbitraj Institutionalizat este una extraordinar de frumoasa si sprijinim orice activitate . Sustinem ca Tribunalului de Arbitraj Institutionalizat este o alternativa pentru justitie si o recomandam cu mare incredere ! Pentru cei care doresc sa ajunga la Constanta unde are loc Conferinta “Arbitrajul – justitie rapida si confidentiala” va anuntam ca intrarea este GRATUITA !

S.A.I. SIRA S.A. este SPONSORUL MANIFESTARII “ZILELE ARBITRAJULUI INSTITUTIONALIZAT” . Sa va aducem si cateva detalii despre aceasta societate .

S.A.I. SIRA SA este o societate de administrare a investiților, autorizată prin Decizia ASF nr. 460 din 27.02.1996, care are ca obiectiv plasarea fondurilor, în condiții avantajoase și profitabile, în valori imobiliare și în alte active, cu preponderență în acțiuni cotate, avându-se în vedere atât conservartea sumelor inițial investite, cât și asigurarea unei creșteri pe termen lung a investiției efectuate, prin urmare un randament ridicat în condițiile asumării unificările și completările ui risc controlat al investiției.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

One comment

  1. Multumesc Ciurezu Marian Bogdan ca existi!
    Cine esti tu? Esti prietenul Tribunalului Permanent de Arbitraj Institutionalizat! Esti prietenul craiovenilor si doljenilor! Esti prietenul cetateanului ratacit in birocratie! Esti prietenul meu, un om simplu care doresc binele acestei tari!

    Esti prietenul celor pentru care adevarul conteaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Box : Un antrenament si un interviu cu Sorin Pantera Tanasie alaturi de elevii lui

Cand pana la meciul anului din box ,  Connor Megagor vs Floyd Mayweather  , sunt doar cateva ore , Jurnal...

Închide