Consilierii locali si judeteni PNL au facut bilantul unui an de administratie PSD

0
441
Consilierii locali si judeteni PNL au facut bilantul unui an de administratie PSD
Consilierii locali si judeteni PNL au facut bilantul unui an de administratie PSD

Intr-o conferinta de presa, Cosmin Calin, Daniel Dragnei, Laurentiu Ivanovici, consilieri judeteni, si Flavius Sirop, Marinel Florescu şi Doru Caplea, consilieri locali, au realizat un bilant dur la adresa conducerilor Consiliului Judeţean Dolj şi Primaria Craiova.
Consilierul judeţean Cosmin Călin a inceput conferinta, aducand o situaţie în care a fost pus Consiliul Judeţean Dolj : „Vreau să atrag atenţia conducerii pesediste a Consiliului Judeţean Dolj că există riscul să pierdem finanţarea europeană pe masterplanul de deşeuri, aşa cum s-a întâmplat la Primăria Craiova cu proiectul de reabilitare a Parcului Romanescu. Şi vorbim aici de peste 50 de milioane de euro, bani pe care îi va suporta fiecare dintre doljeni din propriul buzunar! Iar printre vinovaţii de această situaţie regăsim, culmea, o instituţie publică craioveană, patronată de Consiliul Local Craiova, şi condusă de membri PSD. Este vorba de SC Salubritate Craiova SRL, instituţie care, după ce a contestat rezultatul unei licitaţii la CNSC şi în instanţe, nu s-a mai prezentat la reluarea sa! Cred că este un caz unic în ţară… Bineînţeles, în mod public, conducerea consiliului judeţean s-a ferit să acuze public acest lucru pentru că trebuia să lovească în colegii de partid…“, a declarat consilierul judeţean Cosmin Călin.
Pe partea de sanatate , Laurentiu Ivanovici , ne-a adus o alta situatie la fel de grea , este vorba de santierele cu termenele nefinalizate . Este vorba despre Ambulatoriul de la Spitalul Judetean , extinderea de primiri urgente si sectia de cardiologie. Consilierul Judetean a enumerat o serie de probleme din punct de vedere medical si unele de maxima urgenta , fiind vorba de achizitionarea unui aparat care costa foarte mult dar pe care fostul ministru a spus ca este pe o lista a spitalelor din tara care va avea acest aparat care costa undeva la 3 milioane de euro .

Citeste si :  TNL DOLJ si-a ales conducerea . Doru Câplea,reales Presedinte al TNL Dolj


In continuare, Daniel Dragnei, a tras un semnal de alarma asupra unei alte situaţii bizare din curtea consiliului judeţean Dolj, legată de infrastructura rutieră: „În timpul campaniei electorale, şi PSD-ul, şi noi, liberalii, am promis electoratului din zona de sud-est a judeţului că în acest an vom demara reabilitarea drumului judeţean care leagă comuna Leu de oraşul Dăbuleni. După alegeri, probabil supăraţi că nu au reşit să obţină decât un singur primar în zonă, colegii de la PSD au propus şi au votat, având majoritate absolută, ca investiţia să se realizeze doar pe jumătate, adică de la Amărăştii de Sus spre Dăbuleni, de la mijlocul drumului spre final. Cealălaltă jumătate de drum, de la Leu până la Amărăştii de Sus, a rămas fără finanţare pentru că PSD-ul a decis ca aproape 6 milioane de euro să fie băgaţi într-un alt drum judeţean, Bulzeşti – Înfrăţirea – Frăţila – limita judeţului Vâlcea, un drum care se opreşte la marginea unei păduri! Poate vă întrebaţi de ce acest drum. Răspunsul este simplu: aici sunt doi primari traseişti care au fost înregimentaţi de PSD înainte de alegeri şi care trebuiau răsplătiţi pentru trădare! După cum bine observaţi, la colegii pesedişti oportunităţile de investiţii au o legătură strânsă nu neapărat cu dezvoltarea judeţului, ci cu satisfacerea micilor baroni locali, primari de localităţi care iubesc traseismul politic!“
Consilierul local Marinel Florescu a adus in discutie cateva situatii cum ar fi : transportul local care este unul de proasta calitate , o situatie in care Filarmonica Oltenia se afla si a continuat cu nerealizarile PSD .
Consilierul local Flavius Sirop a făcut un scurt istoric al nerealizărilor pesediste, amintind despre Parcul Romanescu, proiectul imobiliear Cartierul Chinezesc, stadionul Ion Oblemenco şi Aqua Park-ul de care avem mare nevoie avand in vedere ca in ultima perioada temperatura este de peste 40 de grade .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.