Consilierii municipali PNL Craiova au prefatat sedinta Consiliului Local Craiova : O somam public pe Olguta Vasilescu sa respecte votul din 27 septembrie!

0
762

Azi incepand cu ora 9:00, a avut loc la sediul PNL Dolj , o conferinta de presa sustinuta de Consilierii municipali PNL Craiova . Adriana Ungureanu,Marian Vasile,Flavius Sirop,Doru Caplea,Dan Diaconu si Marinel Florescu au prefatat sedinta Consiliului Local Craiova care a avut loc la ora 10:00 … 

Adriana Ungureanu, consilier PNL în Consiliul Local Craiova , a multumit craiovenilor pentru votul acordat dar a adus in discutie si cateva puncte de pe ordinea de zi . Alocarea unor fonduri pentru Salubritate a fost unul din punctele discutate . Opera Romana Craiova a cerut in aceasta sedinta o suma destul de importanta pentru a plati o chirie pentru ca au depozitat decorul .. dar si chiriile celor care nu lucreaza in instutie in valoare de 30000 lei .

Dan Diaconu, consilier PNL în Consiliul Local Craiova : O sa spunem stop hotiei, spunem stop furturilor, iar de aici incolo va garantam ca toti consilierii PNL sunt pregatiti sa faca fata acestei noi provocari

”Multumim craiovenilor ca ne-au votat, ne-au sustinut si au inteles ca nu se poate un consiliul local cu o majoritate absoluta a PSD. Asa cum s-a intamplat in celalat mandat, consilierii PSD, practic, si-au facut de cap, au dirijat banul public pe bunul plac, la fel cum se intampla si astazi, cand vor sa prelungeasca cu 4 ani mandatul directorului Salubritate Craiova, chiar daca mandatul acestuia nu era expirat, ei au inteles, avand majoritatea, ca trebuie sa prelungeasaca mandatul dirctorului de la Salubriatate. O sa spunem stop hotiei, spunem stop furturilor, iar de aici incolo va garantam ca toti consilierii PNL, toti cei 9 consilieri, sunt pregatiti sa faca fata acestei noi provocari”, a declarat Dan Diaconu, consilier local PNL Craiova.

Marian Vasile,consilier PNL in Consiliul Local Craiova :Desi consiliul local s-a schimbat, vechiul consiliu s-a reunit in sedinta de urgenta – pe ordinea de zi au fost introduse doua puncte importante, si anume, banul public si functiile.

”Desi consiliul local a fost schimbat, ieri am primit un mesaj prin care am fost convocat astazi la o sedinta de urgenta la Primaria Craiova. Uitandu-ne cu atentie sa vedem caracterul de urgenta al acestei sedinte, am constata doua puncte care vizeaza banul public si functiile, prin care soldateii Olgutei Vasilescu, din Primaria Craiova, vor sa le fure pe ultima suta de metri. Este greu de crezut ca acesti soldatei ai Olgutei Vasilescu fac acest lucru de capul lor sau, cel putin, fara acceptul doamnei primar. Vizeaza banul public ca vor sa imprumute inca 9 milioane de euro, neasteptand cateva zile pana intra noul consiliul local in atributii, daca putem face acest lucru, daca e oportun.”, a declarat consilierul local Marian Vasile.

Flavius Sirop,consilier PNL in Consiliul Local Craiova : vechiul Consiliul Local Craiova care s-a intrunit astazi in sedinta extraordinară, pentru a prelungi mandatul directorului de la Salubritate, mandat care ar expira anul viitor, in 2021.

”Pentru ca asa cum stiti, PSD a pierdut majoritatea in Consiliul Local Craiova, aceasta este realitatea, o realitate pe care pe care cei de la PSD refuza sa o acceptesi aleg sa conduca in continuare primaria si consiliul local dupa principiul bunului plac. Astazi avem in fata niste reglari de conturi, ca sa zic asa, prelungire de mandat la Salubritate care nu se justifica pentru ca nu era la termenul final, probabil pe favoritisme, pe criterii discretionare pe care prelungesti mandatul la Salubritate. Avem niste cheluieli total nejustificate, aruncarea cu banul public catre regiile subordonate, pentru a mai satisface o sinecura, pentru ca asa cu va spuneam, realitatea administrativa a Craiovei este alta, incepand cu constituirea noului Consiliul Local”, a declarat consilierul Flavius Sirop

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.