Consilierul local Dan Diaconu ramane membru PNL, potrivit deciziei Tribunalului Dolj

1
213

Dan Diaconu a fost exclus din PNL in toamana anului 2020, consilierul local ramane membru PNL, potrivit deciziei Tribunalului Dolj, din 1 aprilie 2022.

”Din punctul nostru de vedere, Lia Olguţa Vasilescu s-a autointitulat primarul Craiovei, noi neavând nici până astăzi dovada jurământului dânsei şi nu ştim cum a primit eşarfa în şedinţa care nu a avut loc săptămâna trecută. Continuă cu aceleaşi proceduri specifice dânsei şi PSD, construind efemer o majoritate în Consiliul Local prin târguirea voturilor craiovenilor, care nu i-au dat ei majoritate în CL. Să-i fie ruşine şi dânsei şi colegului nostru, pe care îl aşteptăm astăzi până la ora 16.00 să-şi dea demisia. La ora 16.00 avem şedinţă de Birou Permanent Local şi vom lua o decizie în privinţa excluderii lui. Asigur craiovenii că, în cel mai scurt timp, vom reconstitui majoritatea în CL, aşa cum ei au votat”, declara Marian Vasile, care fusese propus pentru un post de viceprimar din partea PNL.

 

”Admite în parte acţiunea formulată de reclamantul Diaconu Dan şi dispune nulitatea: -Deciziei nr. 88/03.12.2020 a Biroului Politic Judeţean Dolj al Partidului National Liberal -Hotărârii nr.473/23.12.2020 a Comisiei de Arbitraj Judeţene a Partidului National Liberal; -Deciziei nr. 153/26.01.2021 a Curţii de arbitraj a Partidului National Liberal. Admite în parte cererea reclamantului privind plata cheltuielilor de judecată. Obligă pârâţii către reclamant la plata sumei de 4000 lei, cheltuieli de judecată constând în onorariu avocaţial redus. Sentinţă cu apel în termen de 30 zile de la comunicare, cerere care se va depune la Tribunalul Dolj. Pronunţată azi, 01 aprilie 2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.”

Totusi decizia poate sa fie atacata la apel ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.