Consiliul Local al Municipiului Craiova mareste azi cateva salarii . Sa fie pentru ineficienta aceasta marire ?

0
884

Consiliul Local al Municipiului Craiova mareste azi cateva salarii . Sa fie pentru ineficienta aceasta marire ? 1Astazi are loc inca o sedinta de Consiliul Local iar in Dispozitie gasim cateva puncte interesante . Noi spunem ca sunt “pomeni” pentru ca acesti directori nu au avut nicio realizare notabila pentru a avea parte de o marire a salariului . Directorii de la Salubritate Craiova,Pieţe şi Targuri Craiova si R.A.T. Craiova primesc o marire din partea Consiliului Municipal Craiova.

La punctul 8 avem Proiect de hotarare privind aprobarea remuneraţiei lunare a administratorului S.C. Salubritate Craiova S.R.L. . Ne intrebam ce realizari a avut domnul Butari Mihai- Vlad, administrator al S.C. Salubritate Craiova S.R.L., astfel incat de maine salariul  lui creste la  16640 lei.

Citeste si :  Trei autogunoiere noi au intrat in parcul auto al Salubritate Craiova

La punctul 9 avem Proiect de hotarare privind aprobarea remuneraţiei lunare a administratorului S.C. Pieţe şi Targuri Craiova S.R.L. . Din pacate pentru craioveni,pietele si targurile au aspect de bazar . Mirosul de mici este cel care ne intampina cand ajungem in pietele craiovene iar civilizatia este lasata la intrare . Totusi pentru aceste “realizari” domnului Mărăcine Alin Mădălin, administrator al S.C. Pieţe şi Târguri Craiova S.R.L., de maine salariul ii creste la 16640 lei.

La punctul 10 avem Proiect de hotarare privind aprobarea remuneraţiei lunare a administratorului R.A.T. SRL. Din pacate transportul in comun este depasit din multe puncte de vedere. Cea mai mare realizare a R.A.T. SRL este ca avem in circulatie autobuze fabricate in anul 1980. Totul este excelent in Craiova iar drept urmare administratorului S.C R.A.T. S.R.L., domnului Tănăsescu Marcel de maine salariul ii creste la 16640 lei.

Citeste si :  Se pot organiza anticipate ! Augustin Zegrean desființează intoxicările PSD : Se pot organiza anticipatele cu localele, dar ar fi 5 buletine de vot!

Sedinta va avea urmatoarea ordine de zi .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.