Home » Politica » Politica Dolj » Consultare – Bugetul Uniunii Europene 2021-2027

Consultare – Bugetul Uniunii Europene 2021-2027

Consultare – Bugetul Uniunii Europene 2021-2027

Vineri ,15 iunie, ora 12.00, la Hotel Ramada din Craiova va avea loc o consultare – Bugetul Uniunii Europene 2021-2027. Consultarea isi propune sa aduca in fata partilor interesate din sectorul public si privat informatii cu privire la bugetul Uniunii Europene 2021-2027, dedicat politicilor europene: politica agricola comuna, dezvoltare regionala si coeziune, transport, investitii, cercetare si inovare.

Consultarea se adreseaza cu predilectie administratiilor regionale si locale, companiilor publice si private, IMM-urilor, asociatiilor si patronatelor, centrelor universitare si celor de cercetare-inovare.
Obiectivul principal al consultarii consta in valorificarea opiniilor exprimate cu aceasta ocazie, in momentul inceperii negocierilor cu privire la bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027.

Speaker principal : europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Laurentiu Ivanovici si Doru Caplea, au sustinut astazi la sediul PNL DOLJ o conferinta de presa.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.