>
Home » Actualitate » Actualitate Dolj » Consultatii stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zambete Colgate, in judetul Dolj

Consultatii stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zambete Colgate, in judetul Dolj

România merită zâmbete Colgate

 Consultații stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zâmbete Colgate, în județul Dolj

București, 14 noiembrie 2017 – Colgate®,înparteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, continuă în luna noiembrie Programul Zâmbete Colgate®, parte din campania România merită zâmbete Colgate®în douăorașe din județul Dolj, unul din trecele 10 județe selectate din toată țara. Elevi din clasele primare din Filiași și Băilești vor beneficia de consultații stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandări pentru tratament,sfaturide sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

Încă din 2015, când ne-am alăturat Programului Școlar Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, am găsit în Colgate® România un partener cu care împărțim aceleași valori, de exemplu grija pentru sănătatea oamenilor. Acum, ne bucurăm să îi susținem în noul program Zâmbete Colgate, o inițiativă care încurajează comunitățile locale să adopte obiceiuri sănătoase”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române.

Activitățile sunt dedicate copiilor din clasele 0-IV și se vor desfășura între orele 10:00 și 18:00. Pentru a participa la consultații, este necesar ca elevii să fie programați în prealabil și să fie însoțiți de un părinte sau un tutore legal. Pentru mai multe informații despre programul Zâmbete Colgate, accesați www.zambetecolgate.ro.

Despre Colgate-Palmolive

Colgate-Palmolive este liderul mondial în îngrijirea orală, cu scopul de a îmbunătăți sănătatea orală în lumea întreagă. Compania are branduri de top încategorii de paste de dinți și periuțe de dinți în diferite părți ale lumii, branduri recunoscute pe plan internațional: Colgate®, Colgate Total®, Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser ™, Sensitive Pro-Relief ™, Max White One®, Elmex®, Meridol® șiDuraphat®. Dezvoltarea cu succes a Colgate-Palmolive continuă prin lansarea de produse inovatoare și un angajament puternic față de dentiști, pacienți și comunitățile lor. Colgate-Palmolive România se implică activ şi investeşte anual intr-o serie de programe educaţionale adresate publicului larg, în care sunt implicate mediile universitare şi profesionale medicale, toatea vând ca scop îmbunătăţirea parametrilor sănătăţii orale pentru populaţia din România.

 

Vizitați website-ulcompanieiwww.colgatepalmolive.com sau www.colgate.ro, iar pentru informații specializate accesați www.colgatetalks.com.

Despre Crucea Roșie Română

 

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, organizație umanitară care funcționează neîntrerupt din 1876 în scopul prevenirii și alinării suferințelor oamenilor, fără nici o deosebire în ceea ce priveste naționalitatea, rasa, religia, vârsta, sexul, apartenența militară, socială sau politică.

Prin activitățile pe care le desfășoară contribuie și la ameliorarea stării de sănătate, la prevenirea îmbolnăvirilor si la alinarea suferințelor prin programe de întrajutorare în beneficiul colectivității. Proiectul de educație pentru sănătate desfășurat împreună cu Colgate este parte din această componentă importantă a activității organizației.

Înparalel, Colgate®desfășoarăProgramulColgate® Bright Smiles, Bright Futures™, care aajuns la cea de-a 25-a ediție de la implementare. Colgate®a livrat cu succes mesaje educaționale pentru mai mult de 5.900.000 de elevi, număr care va crește în acest an cu 200.000 de elevi din școli din toată țara, din zona urbană și cearurală. Începând cu anul 2015, programul se derulează în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

 

Programul Zâmbete Colgate®, cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie din țară, se desfășoară în 20 de orașe mici din 10 județe din România, în perioada 7 octombrie – 17 decembrie,și continuă misiunea Colgate® de educare cu privire la importanța vizitelor periodice la medicul dentist și a igienei orale zilnice, de la vârste fragede. În județul Dolj, consultațiile stomatologice gratuite din cadrul programului vor avea loc în Filiași, în data de 18 noiembrie, la Școala Gimnazială Filiași,și înBăilești, în data de 19 noiembrie, la Liceul ”Mihai Viteazu”. Pe lângă consultații, copiii vor avea parte delecții de igienă orală,oferite de voluntarii Crucii Roși iși desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde îl vor întâlni pe îndrăgitul Doctor Măseluță.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !
Citește articolul precedent:
Irina are nevoie de ajutorul nostru! Eleva de la „Elena Cuza” Craiova duce o lupta crancena cu o forma grava de cancer osos

O tanara de 17 ani din Craiova, elevă a Colegiului Național „Elena Cuza”, are nevoie de sprijinul nostru! Irina Naidin...

Închide