Copiii, așteptati la ateliere gratuite de creatie florala, bijuterii si felicitari : Cu drag pentru mama !

0
350

Copiii, așteptati la ateliere gratuite de creatie florala, bijuterii si felicitari : Cu drag pentru mama ! 1Și ce poate fi mai pe placul mamelor, decât chipurile fericite ale copiilor lor. Centrul Comercial Auchan Craiovița organizează un eveniment pentru copii. Scopul este unul foarte serios, cei mici fiind încurajați să confectioneze mai multe obiecte, pe care să le dăruiască mămicilor. Evenimentul este programat pe 5 martie, cu câteva zile înainte de Ziua Internaţionale a Femeii, între orele 17.00-20.00, iar micii meșteșugari vor fi îndrumați de meșteri pricepuți prin trei ateliere de creație și bricolaj.

”Știm că realizarea unor mici obiecte decorative sau podoabe crește capacitatea noastră, a tuturor, de recreere, stimulează imaginația și dă frâu liber creativității. O astfel de experiență crează amintiri de neuitat celor mici, iar mamicile, beneficiarele micilor obiecte de bricolaj, vor fi încântate să primească daruri făcute chiar de copilașii lor. Este o experiență plină de emoție atât pentru copii, cât și pentru mame, iar rezulatatele palpabile, micile obiecte manufacturate, vor fi, peste ani, dovezi de apreciere și iubire”, a declarat Costinela Iacob, coordonator atelier bijuterii.

Încă de la finalul anilor ‘60, s-a demonstrat că bricolajul  reprezintă, în primul rând, capacitatea oamenilor de a recrea, folosindu-se de idei existente deja, pe care să le pună într-o anumită scenă. Atelierele organizate în cadrul Centrului Comercial Auchan Craiovița – atelier de relizat ornamente cu flori, atelier de realizat cercei, brățări și alte obiecte pentru mămici și atelier de poezie și felicitări, au fost gândite  întocmai pentru a le fi pe plac celor mici, pentru a le stârni curiozitatea, dar și dorința de a construi lucruri cu propriile mânuțe.

La eveniment sunt invitați să participe copii cu vârste între 5 și 12 ani, iar pentru ca succesul să fie garantat, organizatorii au pregătit un mini candy bar și concursuri cu premii.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.