Copiii, asteptati la ateliere gratuite de creatie florala, bijuterii si felicitari

0
50

Copiii, asteptati la ateliere gratuite de creatie florala, bijuterii si felicitari 1Copiii cu varste intre 5 si 12 ani sunt asteptati de Centrul Comercial Auchan Craiovita sa participe la un eveniment care le este dedicat atat lor, cat si mamicilor, sub genericul „Cu drag pentru mama”.Este vorba despre un atelier creativ de realizat ornamente cu flori, un atelier de realizat cercei, bratari si alte obiecte pentru mamici si un atelier de poezie si felicitari.

In cadrul acestora, cei mici vor fi incurajati sa confectioneze mai multe obiecte, pe care sa le daruiasca mamicilor, de Ziua Internationale a Femeii. Evenimentul este programat marti, 5 martie 2019, intre orele 17.00-20.00, copiii urmand sa fie indrumati de mesteri priceputi.

Citeste si :  Incepe Maratonul Cumparaturilor in Centrul Comercial Auchan Craiovita !

„Stim ca realizarea unor mici obiecte decorative sau podoabe creste capacitatea noastra, a tuturor, de recreere, stimuleaza imaginatia si da frau liber creativitatii. O astfel de experienta creeaza amintiri de neuitat celor mici, iar mamicile, beneficiarele micilor obiecte de bricolaj, vor fi incantate sa primeasca daruri facute chiar de copilasii lor. Este o experienta plina de emotie atat pentru copii, cat si pentru mame, iar rezultatele palpabile, micile obiecte manufacturate, vor fi, peste ani, dovezi de apreciere si iubire”, a declarat Costinela Iacob, coordonator atelier bijuterii.

Participarea la ateliere va fi gratuita. In plus, organizatorii vor pregati pentru micii participanti un mini candy bar si concursuri cu premii.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.