Corâțu Cosmin a semnalat o problemă veche în orașul nostru: prezența căruțelor în trafic

0
234

Astazi a avut loc sedinta Consiliului Local al Municipiului Craiova în Sala de conferințe – Complex Sportiv Stadion de Fotbal .

Consilierul Municipal din partea PNL, Corâțu Cosmin a adus in discutie o problema cu care se confrunta Craiova..

„Aceste căruțe care transportă gunoaie dintr-o parte în alta, pun în pericol siguranța circulației și ne creează o imagine proastă la nivel european.
Trebuie luate măsuri, nu au ce să caute în oraș.
Să meargă pe câmp!”

Totodata a declarat că s-a întâlnit cu șeful poliției rutiere, pentru a identifica zonele cu risc sporit de accidente, în vederea montării de limitatoare de viteză la trecerile de pietoni și în zona școlilor și a grădinițelor.

„În ședința comisiei de Urbanism am propus montarea unei protecții între esplanada Teatrului National și strada AI Cuza.
Pe esplanadă se joacă seara zeci de copii care trebuie protejați de mașinile care trec în viteză.
Doamna arhitect șef a venit cu o idee foarte frumoasă, și anume instalarea unor jardiniere cu flori, idee care mi se pare foarte bună.” a completat Corâțu Cosmin.

Corâțu Cosmin a mai propus amenajarea trotuarelor pe strada Bucura, acolo este un trafic intens, plin de camioane și mașini mari, iar familiile cu copii mici se plimbă cu carucioarele cu copiii printre mașinie mașini.

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.