Corâțu Cosmin : Încă din luna Martie, am solicitat aproape la fiecare ședință montarea de bumpere în zonele cu risc sporit de accident.

0
89

Ieri, în intersecţia cu strada Bucovăţ şi în cea cu Câmpia Islaz au fost montate primele limitatoare de viteză după scandalul din Consiliul Local iscat chiar pe această temă.
Pe strada Râului, acolo unde Comisia de sistematizare a circulaţiei aprobase, la începutul anului, doar reducerea vitezei la 40 km/h, au fost montate limitatoare, pe ambele sensuri de mers.

Corâțu Cosmin este Consilierul Local care a solicitat aproape la fiecare sedinta montarea acestor bumpere .Corâțu Cosmin a prezentat o statistica care nu lasa loc de nici o interpretare .
Anul trecut, au avut loc 70 de accidente soldate cu 73 de răniți și 2 morți pe trecerile de pietoni. Gândiți-vă că anul trecut a fost un an cu restricții, în condiții normale situația putea fi chiar mai gravă de atât!

Corâțu Cosmin : Încă din luna Martie, am solicitat aproape la fiecare ședință montarea de bumpere în zonele cu risc sporit de accident. 1

„Încă din luna Martie, am solicitat aproape la fiecare ședință montarea de bumpere în zonele cu risc sporit de accident.
Sunt cele mai bune „instrumente” pentru reducerea accidentelor, în majoritatea cazurilor elimină accidentele cu victime.
Astăzi am avut plăcuta surpriză să găsesc câțiva angajați ai RADPFL montând de zor pe strada Râului.
Mă bucur că se întâmplă asta, în sfârșit vom avea mai multă siguranță în trafic, vor fi mai puține victime, mai puține tragedii…
Un prieten, m-a întrebat în urmă cu câteva săptămâni dacă eu chiar cred că se poate schimba ceva în viața oamenilor din România.
Cred că putem schimba foarte mult, dar cu implicarea totală atât a clasei politice cât și a societății civile. Cetățenii trebuie să fie mai implicați să comunice mai des cu noi, iar politicienii să vină la „firul ierbii”, acolo este realitatea, nu în birourile izolate fonic!” a scris Corâțu Cosmin pe pagina de socializare.

 

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.