Corâţu Cosmin, vicepreşedinte PNL Craiova : Venim cu o echipă complexă, avem alături oameni cu o mare experiență politică

0
177

Ieri au avut loc alegerile PNL Craiova . A fost un moment de revedere cu Familia Liberala din care faci parte si ai fost ales vicepreşedinte Departamentul pentru Strategii şi relaţii politice . Vreau sa-ti adresez cateva intrebari la inceput de drum.

Jurnal de Craiova : Cum a fost revederea cu colegii din PNL Craiova in contextul pandemiei si restrictiilor ?
Corâţu Cosmin :De fiecare data cand ma intalnesc cu colegii mei din organizație, este un motiv de bucurie. Faptul ca o parte am devenit prieteni intre timp, nu face decat sa optimizeze rezultatele din teren si sa creeze un climat de incredere si respect.
Am ajuns sa prețuim mai mult momentele de intalnire, pandemia ne-a facut sa fim mai eficienți in acțiunile din cartier si sa acordam o mai mare atenție imaginii promovate pe canalele media.

Jurnal de Craiova: Ce reprezinta pentru tine aceasta functie dar si care este directia noului PNL Craiova?
Corâţu Cosmin:Aceasta funcție pentru mine reprezinta oportunitatea de a fructifica in sfarsit si pe plan politic cunostințele dobandite in timpul facultații.
Sunt absolvent al SNSPA – Comunicare si relații publice, vreau sa ajut sa avem o promovare mai buna a partidului si sa fim mult mai deschisi pentru o colaborare corecta cu societatea civila.

Citeste si :  Preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica : Alegerile au menirea de a consolida un parteneriat corect şi transparent între echipa PNL şi doljeni

Jurnal de Craiova : O noua conducere cu provocari mari . In cateva cuvinte cum ai caracteriza noul Biroul Politic Local PNL?
Corâţu Cosmin :Venim cu o echipa complexa, avem alaturi oameni cu o mare experiența politica, avem oameni noi care vin cu entuziasm alaturi de noi, oameni cu rezultate incredibile la nivel academic sau cultural.
Mulți venim din mediul privat, performam fiecare in domeniul lui, veți vedea in urmatoarea perioada proiecte ambițioase care vor intari afirmațiile mele.

Jurnal de Craiova : Anul trecut au fost 2 perioade grele pentru tine si PNL Craiova . Cum ai caracteriza in cateva cuvinte anul 2020.
Corâţu Cosmin:Anul 2020 a fost un an extrem de greu pentru toata lumea, mai ales pentru noi cei din privat, a trebuit sa schimbam multe din mers, dar am si invațat mult in perioada aceasta.
Recunosc ca cele trei luni de pauza mi-au prins bine intr-un fel, am stat cu familia acasa si poate mulți dintre noi am realizat atunci ca nu este nevoie de multe lucruri pentru a fi fericit.

Citeste si :  Oameni de ZECE : Cosmin Corâțu

Din punct de vedere politic, am avut doua dezamagiri, eu chiar am crezut in sansa noastra si in castigarea primariei Craiova, dar lipsa unei alianțe de dreapta a ajutat foarte mult PSD, avand un culoar mult mai lejer.
Am pierdut majoritatea in consiliu din cauza tradarii lui Dan Diaconu, sper ca vom reface rapid majoritatea si vom putea aduce echilibrul pe care oamenii si l-au dorit atunci cand au votat.

Jurnal de Craiova: Ai o experienta bogata in politica iar aceasta pozitie in PNL Craiova vine intr-o perioada grea pentru oras . Are nevoie Craiova de o resetare ? Cum ai caracteriza ultimele evenimente din oras ?
Corâţu Cosmin:Sunt membru PNL din 2003, nu am plecat niciodata de aici, chiar daca au fost si perioade mai grele sau dezamagiri…
Din 2014 pana in 2018 am activat in județ, am avut posibilitatea sa cunosc foarte mulți oameni, acesta este cel mai mare castig pentru mine, faptul ca am cunoscut omul de rand, olteanul pursange din sud.
Din 2019 am inceput munca in Craiova, am avut rezultate bune, organizația de care am raspuns eu s-a clasat pe primul loc la nivel de municipiu ca numar de voturi pentru PNL la alegerile locale.

Am muncit mult, au fost doua luni extrem de grele, dar la sfarsit am cules ce am semanat.
In echipa mea sunt foare mulți tineri, majoritatea lucreaza in mediul privat, cred ca acest lucru ne-a ajutat foarte mult pe teren.
Nu imi place sa vorbesc mult despre mine, un barbat trebuie sa vorbeasca mai puțin si sa faca mai mult; in perioada urmatoare voi veni cu noi proiecte, am intrat in politica pentru a construi, pentru a lasa mostenire copiilor nostri un oras sanatos din punct de vedere ecologic, dar si din punct de vedere administrativ.

Citeste si :  Fotbal : PSD pregateste un nou abuz impotriva echipei FC U Craiova in privinta stadionului Ion Oblemenco

Craiova are nevoie de o conducere cu o alta viziune, are nevoie de implicarea cat mai multor oameni din societatea civila.
Craiova este centru universitar, sunt convins ca avem o pepiniera buna de oameni gospodari si seriosi.

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.