Coronavirus face o noua victima in randul cadrelor medicale! Florin Cazacu, asistent medical al Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova a decedat!

0
581

Florin Cazacu in varsta de 45 de ani, asistent medical in cadrul spitalului de Neuropsihiatrie a decedat in urma infectiei cu coronavirus .

Florin Cazacu, era asistent medical al Spitalului de Neuropsihiatrie, sotia lui este asistenta la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie “Victor Babes” Craiova ! .

Florin si-a luat concediu de odihna si a plecat la mare cu familia . Pe drum , catre mare, i s-a facut rau, dureri in gat si febra.
Boala a actionat violent, Florin a pierdut lupta cu viata in cursul zilei de ieri. Familia a fost si ea testata, sotia si cei doi copii sunt si ei pozitivi iar unul dintre copii este la terapie intensiva.

„Colectivul Clinicii 2 Psihiatrie Craiova isi ia astazi ramas bun de la colegul, asistent Florin Cazacu, un om deosebit, dedicat meseriei sale care a platit tributul suprem in lupta cu adversarul tacut si perfid al zilelor noastre.

Unul dintre noi a pierdut lupta cu virusul, dar noi n-am pierdut razboiul, vom ramane uniti, luptand ca sacrificiul lui suprem sa nu fi fost in zadar! Si daca ar trebui sa invatam ceva din aceasta drama, ar fi sa incercam sa ne pastram ratiunea in aceste zile tulburi in care apar din ce in ce mai multe informatii false, contradictorii, teorii conspirationiste care duc la dezbinare, neincredere si ura.

Virusul exista, e imprevizibil si face victime, indiferent de varsta, stare de sanatate si meserie! Sa alegem libertatea de a fi prudenti si echilibrati, cu constiinta unei conduite care poate proteja sau dimpotriva, poate distruge vieti! Condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!“ colegii lui Florin!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.