Corupția ucide cheamă lumea în Piața Victoriei, sâmbătă, pentru a-l debarca pe Florin Cîțu

0
239

USR-PLUS i-a cerut demisia lui Florin Cîțu, după ce premierul l-a demis pe Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției. Liderii USR-PLUS au anunțat că dacă premierul nu demisionează, vor vota orice moțiune de cenzură împotriva sa.

Astfel, comunitatea ”Corupția ucide” cheama romanii in strada. Sâmbătă, între orele 18:00 și 23:00, un protest este programat a avea loc în Piața Victoriei, chiar în fața sediului guvernului. Alături de anunţul evenimentului, postarea de pe Facebook include şi o fotografie modificată a premierului, în care îi sunt adăugate mustaţa şi dantura lui Liviu Dragnea.

„Am protestat ani de zile pentru o Justiție Independentă. Astăzi, ea este încă o dată asaltată, doar că de data asta de către liberalii care promiteau în campanie că vor face reforme și că ei nu sunt ca PSD!
Florin Cîțu, premierul României, acționează conform propriilor interese și demite pe rând miniștri incomozi, care îndrăznesc să facă acele reforme promise oamenilor care au ieșit ani de zile la proteste. Prima dată a fost Vlad Voiculescu, demis de la Ministerul Sănătății pe motiv că nu s-a consultat cu premierul care nu răspundea apelurilor, pe nici una dintre căile de comunicație pe care le avea la îndemână, în timp ce motivul real era concursul de la Casele de Sănătate.
Acum a venit rândul lui Stelian Ion, ministrul Justiției, care nu a acceptat să treacă din pix PNDL 3, un program de dezvoltare locală, care în forma actuală nu reprezintă nimic altceva decât un aspirator de bani de la buget și mită pentru primarii care i-ar aduce voturi în lupta internă pentru șefia PNL, lui Cîțu. 10 miliarde de € folosiți de Florin Cîțu pentru propriile interese, iar țara încă n-a ieșit din noroaie. Încă există localități fără canalizare, fără apă curentă, gaze, drumuri. Dar țara nu contează în fața puterii!
Dincolo de asta, Florin Cîțu blochează în ultimul moment procedura de numire a șefilor de parchete, reformă care ar fi putut aduce la conducerea DNA, DIICOT și a Parchetului General oameni independenți față de politicieni și de grupuri de interes. Dezamăgitor! Florin Cîțu și Președintele Klaus Iohannis nu doresc nimic altceva decât o Justiție subordonată lor!
De un cinism absolut a fost și reproșul adresat ieri de prim-ministru ministrului justiției că nu a reușit desființarea SIIJ, deși blocarea în Parlament a proiectului de lege a fost comisă de partenerii de guvernare ai oricui câștigă alegerile, organizația de viitoare tristă amintire UDMR, în tăcerea complice a PNL și a președintelui Iohannis.
Ieșim în stradă pentru a cere demisia lui Florin Cîțu din funcția de premier al României, pentru că acesta săvârșește abuz de putere, la fel ca Liviu Dragnea, pe care îl blama la televizor, dar îl admira în secret, după cum bine observăm!
Vrem reforme reale!
Vrem Justiție Independentă!
Vrem șefi de Parchete independenți de politicieni și grupuri de interese!
Vrem investiție transparentă, făcută cu cap în dezvoltarea locală!
Vrem Justiție, Nu Corupție!
Cîţu DEMISIA!!!”, e mesajul comunității ”Corupția ucide”.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.