Cosmin Corâțu, Consilier PNL Craiova : Se ia în calcul realizarea de limitatoare în zona școlilor și grădinițelor

0
258

Problema circulatiei in Craiova a fost dezbatuta in ultima sedinta a Consiliului Local Craiova. Consilierul PNL Craiova, Cosmin Corâțu, cu ajutorul domnului Brasfaleanu Valentin, au elaborat alte două propuneri, ambele realizate din mixtură asfaltică, ambele la prețuri mici.

Administratia locala trebuie sa ia o decizie cat mai rapid pentru ca odata cu inceperea anului scolar traficul este unul mult mai ridicat in tot orasul.

“Joi 26 August în cadrul ședinței Consiliului Local Craiova am avut două interpelări:
-Prima interpelare a fost în legătură cu limitatoarele de la trecerile de pietoni unde se întâmplă frecvent accidente.
Deoarece la ședința din Iulie primarul nu a agreat propunerea mea (bumpere de cauciuc), cu ajutorul domnului Brasfaleanu Valentin, am elaborat alte două propuneri, ambele realizate din mixtură asfaltică, ambele la prețuri mici.
De data aceasta, propunerea a fost primită cu interes, se ia în calcul realizarea de limitatoare de acest fel în zona școlilor și grădinițelor.
-A doua interpelare a fost ca urmare a instituirii sensului unic pe strada Migdalului și pe Aleea 5 Ramuri.
Miercuri 28 August, am fost sesizat de mai mulți cetățeni din zonă, apoi în cursul de vineri am înaintat o petiție către Comisia de Sistematizare pentru permiterea circulației în ambele sensuri pe străzile respective.
“Măsura este neavenită în contextul în care aceste străduţe sunt folosite doar de riverani, nu au fost accidente, neînţelegeri sau sesizări, astfel că nu se impune luarea acestei măsuri.
În plus locatarii care locuiesc în apropiere, capătul străzii Migdalului perpendicular cu str. Toamnei, sunt nevoiţi să vireze dreapta pentru a intra pe un sir de străduţe apoximativ 2 km pentru a ieşi în alt punct care se intersectează tot cu str. Toamnei, care oricum este aglomerată, fără a avea posibilitatea concretă de a ieşi în strada principală dacă este sirul de autoturisme de 1-2 km, fiind nevoiţi să aştepte ca vreun şofer amabil să le cedeze şi lor trecerea, deşi au posibilitatea să vireze stânga 50 m pentru a ieşi în str. principală (str. Toamnei) dacă nu ar fi aceste indicatoare.” a scris Cosmin Corâțu pe reteaua de socializare.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.