Cosmin Raileanu : Craiova este o zonă cu mare potențial și avem deja mulți clienți aici.

0
940

Cel mai mare eveniment dedicat industriei constructiilor are loc pe 27 iulie la Voila Ballroom.
Provocari si Oportunitati in Constructii” este tema evenimentului. Organizatorii si-au propus sa aduca impreuna oameni pasionati si implicati in acest domeniu fascinant pentru a explora si discuta cele mai noi tendinte si inovatii.

Craiova Business Club si Primaserv au reusit sa aduca cei mai buni profesionisti din domeniul constructiilor ..

Cosmin Raileanu este un antreprenor de succes dar si speaker la acest eveniment iar azi ne-a raspuns la cateva intrebari ..

Jurnal de Craiova : Aveti o poveste impresionanta si poate un model pentru multi antreprenori. Cum a inceput totul ?
Cosmin Raileanu : Multumesc pentru compliment. Povestea mea a inceput cu formarea a peste 50 de oameni de vanzari in Ramnicu Sarat. Totusi, la un moment dat, am realizat ca resursa umana la nivel local este limitata. Aceasta a fost scanteia care a aprins ideea Depozitului Virtual – am vrut sa lucrez cu profesionisti din toata tara, nu doar dintr-o singura localitate. Iar franciza a oferit aceasta oportunitate.

Jurnal de Craiova : Ati fost speaker la multe evenimente in domeniul constructiilor. Ne poti spune cateva cuvinte despre eveniment ? Ce asteptari aveti de la acest eveniment?
Cosmin Raileanu : Am avut de-a lungul timpului privilegiul de a participa la multe evenimente in Craiova, datorita generozitatii si profesionalismului organizatorilor. Imi place sa creez conexiuni si, de aceea, vreau sa unesc cat mai multi antreprenori. Impreuna, suntem mai puternici. Imi doresc ca acest eveniment sa reprezinte un pas inainte in formarea unei retele solide de profesionisti din domeniul constructiilor.

Jurnal de Craiova: Ce ne puteti spune despre ultimele proiecte ?
Cosmin Raileanu: In momentul de fata, numaram 45 de depozite virtuale si ne-am propus sa ajungem la 200 in urmatorii doi ani. Credem in puterea recomandarii si suntem mandri ca multi dintre clientii nostri vin din recomandarile altor clienti. Aceasta este o dovada clara ca aducem valoare si ca Depozitul Virtual este o solutie eficienta si avantajoasa pentru cei care construiesc.

Jurnal de Craiova: Cum se vede Craiova ? Daca maine ar trebui sa investiti aici ce domeniu alegeti?
Cosmin Raileanu: Craiova este o zona cu mare potential si avem deja multi clienti aici. Imi doresc sa deschidem minim cinci depozite virtuale in regiune, pentru a fi mai aproape de clientii nostri si pentru a aduce mai multa valoare comunitatii locale. Daca as investi maine, as alege, desigur, domeniul constructiilor, prin extinderea retelei noastre de depozite virtuale.

Jurnal de Craiova : Despre ce o sa vorbiti in cadrul evenimentului ?
Cosmin Raileanu : In cadrul evenimentului, o sa vorbesc despre puterea comunitatii si a negocierii in grup. Cand mergem singuri sa cumparam produse, nu avem o putere mare de negociere. Insa, daca ne-am uni fortele si ne-am grupa, cantitatile ar fi mai mari si am putea negocia altfel. Beneficiile ar fi semnificative pentru fiecare membru al comunitatii. Astfel, vreau sa transmit ideea ca putem crea o comunitate puternica care sa reprezinte un partener de incredere in fata fabricilor si importatorilor.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.