Cosmin Vasile , președintele CJ Dolj : Noul Terminal al Aeroportului International „George Constantinescu” din Craiova trece intr-o noua etapa de executie

0
209

Lucrarile la noul terminal al Aeroportului International „George Constantinescu” din Craiova avanseaza in ritm alert.

Se lucrează în paralel, atât la cele trei corpuri de clădire cât și la infrastructura de mișcare.
Pentru cele trei corpuri se execută în paralel lucrări de armare și cofrare a grinzilor soclu, lucrări de turnare a betonului atât pentru grinzile soclu, lucrări de turnare a plăcii de peste parter, evoluția lucrărilor fiind vizibilă de la o zi la alta.

Noul Terminal al Aeroportului International „George Constantinescu” din Craiova trece intr-o noua etapa de executie, anunta Cosmin Vasile , președintele CJ Dolj.

„A inceput montarea stalpilor prefabricati deasupra parterului, creandu-se astfel structura de sustinere a viitorului acoperis.
Se lucrează la corpul C al clădirii, acolo unde se toarnă planșeul și se montează elementele prefabricate de susținere. Totodată, în această săptămână, se lucrează și la corpul B al noului terminal, acolo unde se realizează grinzile de beton și se toarnă pardoseala.”, a continuat Cosmin Vasile sa precizeze..

„Acest terminal este cel mai mare șantier al Consiliului Județean Dolj și al Aeroportului Internațional Craiova. Finanțat cu fonduri europene nerambursabile de aproape 100 milioane de euro, proiectul este menit să răspundă cererii în continuă creștere de călătorii cu avionul. Dovadă o stau și cifrele record înregistrate în luna iulie la numărul de pasageri care au tranzitat aeroportul nostru: 65.284 persoane.”, a incheiat Cosmin Vasile , președintele CJ Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.