Home / Politica / Politica Dolj / Costel Pestritu este INCOMPATIBIL! ICCJ decizie definitiva in cazul Primarului Municipiului Bailesti

Costel Pestritu este INCOMPATIBIL! ICCJ decizie definitiva in cazul Primarului Municipiului Bailesti

Costel Pestritu este INCOMPATIBIL!  ICCJ decizie definitiva in cazul Primarului Municipiului Bailesti 1Potrivit ANI, primarul Costel Pistritu „s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 2 august 2012 – 28 martie 2013, intrucat a detinut simultan functia de primar si calitatea de membru in cadrul Consiliului de Administratie al Liceului Mihai Viteazul, Bailesti“.

Acesta a incalcat prevederile Legii nr. 161/2003, care prevede ca functia de primar si viceprimar este incompatibila, printre altele, cu cea de cenzor, administrator sau membru al consiliului de administratie la societatile comerciale, precum si la institutiile publice.

Citeste si :  Reactia oficiala a Comisiei Europene cu privire la Ordonanta de Urgenta anuntata de Tudorel Toader

Astazi, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis:

”Respinge recursul declarat de reclamantul Pistri?u Costel impotriva sentintei civile nr. 138 din 23 martie 2016, pronuntata de Curtea de Apel Craiova – Sectia contencios administrativ si fiscal, ca nefondat. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 20 februarie 2019”.

Costel Pestritu este INCOMPATIBIL!  ICCJ decizie definitiva in cazul Primarului Municipiului Bailesti 2

Lasa un comentariu aici !
Sustine si tu Jurnal de Craiova
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.