Costelus Ilie Gheorghe – un om al faptelor !

0
410

Din pacate Romania are foarte multe lacune iar de unele se profita foarte mult. Am sa vorbesc despre OMUL Costelus Gheorghe Ilie ! Nu despre membrul PSD, nu despre Primarul Orasului Filiasi . Am sa vorbesc despre ceva ignorat de foarte multi oameni din presa.

Costelus Gheorghe Ilie a recastigat alegerile locale din septembrie anul trecut, in orasul Filiasi, cu un scor neverosimil de 91%, rar pe tot cuprinsul tarii. Mai exact a primit votul de incredere a 6.507 alegatori, fata de numai 579 voturi, cate a primit principalul contracandidat.

Ca sa intrunesti un asemenea sufragiu popular, de buna seama ca trebuie sa fi facut lucruri deosebite, proband receptivitate, subtilitate administrativa si de ce nu harnicie, in folosul comunitatii locale. Nu mai putin de 15 din cei 17 consilieri locali apartin formatiunii politice, sub a carei sigla a candidat Gheorghe Ilie Costelus, mai exact PSD. Fara vorbe de prisos, Gheorghe Ilie Costelus s-a dovedit in mandatul precedent, ceea ce numim un primar destoinic, cu vocatie europeana si, de ce nu, atent mereu la doleantele localnicilor, nu usor de infaptuit de fiecare data.

Din pacate A.N.I. nu a fost de acord cu asemenea rezultat si cautand prin orice mijloc a ajuns ca sa fie declarat incompatibil.

Din acel punct totul a fost o facatura de prost gust . In fiecare miercuri,Costelus Gheorghe Ilie avea termene la 30 de minute ! Trebuia sa fie in 30 de minute la 2 instante .. A luptat dar in zadar. Sistemul a reusit sa il puna la pamant.

Din pacate exista aceeasi speta la un alt primar din judetul Dolj. Acel primar este si la aceasta ora in functie . Cum sa numim aceste masuri ?

Gheorghe Ilie Costelus a continuat sa faca administratie si sa aiba succese notabile pentru judetul Dolj. Proiectele europene sunt doar o parte iar blocurile pentru care a primit finantare , sunt doar o parte din realizarile omului Gheorghe Ilie Costelus.

Un alt aport al acestui om este echipa de fotbal ! Sa nu uitam ca impreuna cu Florin Spinu si Mario Gaman au reusit sa creeze o familie frumoasa . CSO Filiasi a fost la 2 meciuri de liga secunda .

Pe langa prima echipa, CSO Filiasi a investit in tineri dar nici cei mici nu au fost ignorati .

Sunt doar cateva exemple dar pentru mine importante in privinta orasului Filiasi iar Gheorghe Ilie Costelus merita toata stima si respectul filiesenilor ..

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.