Cozmin Gusa, teorie exploziva in scandalul OUG pe amnistie si gratiere!

0
108
Cozmin Gusa, teorie exploziva in scandalul OUG pe amnistie si gratiere!
Cozmin Gusa, teorie exploziva in scandalul OUG pe amnistie si gratiere!

Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, ca adoptarea OUG va avea un efect politic puternic si va schimba ierarhia in batalia prezidentiala.

„Noi am dezbatut de vreo doi ani de zile faptul ca Dragnea urmeaza un program de salvare personala. Pentru ca in afara acestui program si a catorva apropiati, el va pierde controlul partidului. O ordonanta pe amnistie si gratiere de care noi si cetatenii Romaniei s-au speriat i-ar distruge lui Dragnea stabilitatea in partid pentru ca el a invatat jocul vechi, in care daca nu ai autoritatea politica sau daca nu ai succes politic, poti sa iti ordonezi armata de baroni cu doar cu dosarele pe care le au in curs, dosare care ar fi rezolvate de o astfel de ordonanta”, a spus Cozmin Gusa.

Citeste si :  Gabriela Firea, scrisoare INCENDIARA in plin CEX al PSD!

Consultantul politic a mai spus ca aceasta ordonanta pe care a gandit-o domnul Toader ii rezolva problema lui Dragnea si a catorva fara sa rezolve problema baronilor, care vor ramane la mana lui Dragnea.

„Viorica Vasilica joaca foarte disciplinat in acest context in care, pe de o parte, Dragnea, fara sa aiba ambitii de prim-ministru ca nu e in obiectivul lui sa apara ca premier al unui Guvern care va duce Romania in gard din punct de vedere economic, sa poate sa candideze la prezidentiale mai curat si, pe de alta parte, aranjeaza niste opozanti cu probleme. Spun doar doua nume ale caror dosare vor putea fi realuate: Ludovic Orban si Adriean Videanu. Vor fi reluate si achitarile, nu doar la completurile de 5, ci si la cele de 3. Si atunci marele baron Oprisan, care a luat achitare, va avea probleme si nu va mai avea atat tupeu in fata lui Dragnea. Deci, de aici, va dati seama cum se impart cartile in favoarea lui Dragnea pentru ca sa isi poate mentine autoritatea in partid si, de partea cealalta, in PNL sa exista indoieli. Acest joc va conta in campania de la prezidentiale”, a explicat acesta.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.