Craiova a participat la Campania Let’s Do It, Romania!

0
86

Craiova a participat la Campania Let’s Do It, Romania! 1Pe 25 septembrie 2010, peste 200 000 de romani au iesit sa faca curatenie, participand la cea mai mare actiune de voluntariat organizata vreodata in Romania. A fost un moment extraordinar pentru tara noastra, in care am aratat ca lucrurile pozitive, de amploare, sunt posibile si aici, atunci cand romanii se unesc pentru o cauza comuna. Au urmat alti 3 ani de Curatenie Nationala, in 2011 (300 000 de voluntari), 2012 (180 000 de voluntari) si 2013 (200 000 de voluntari). In 2016 am facut curatenie din nou, iar 200.000 au raspuns pozitiv chemarii noastre.

Citeste si :  Comisia Europeana a declansat miercuri „optiunea nucleara” împotriva Poloniei! Urmeaza Romania?

Militarii Brigazii Multinationale Sud-Est impreuna cu Contingentul Militar Polonez, au participat astazi la cea mai apla actiune de protectia mediului. Acestia s-au echipat cu manusi de protectie si saci menajeri, marcand asa cum se cuvine Ziua Mondiala a Curateniei in cadrul campaniei Let’s Do It Romania.

Sambata, 15 septembrie , jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Mihai Bravul Dolj si Gruparii de Jandarmi Mobile Fratii Buzesti Craiova au participat la „Ziua Nationala de Curatenie, campanie de ecologizare Let’s Do It, Romania!, organizata in scopul strangerii deseurilor aruncate necorespunzator in arealele naturale.

Citeste si :  Eroul unei carti ce da o palma justitiei romane, condamnat 20 de ani pentru omor

Si Comunitatea Romania 100 Craiova a participat azi la Let`s Do It,Romania ! . Acestia au mers in zona Facai pentru a face curatentie . Pe pagina de facebook au postat urmatorul mesaj :

“Echipati cu manusi, saci de gunoi si multa voie buna, am mers astazi in zona Facai. Comunitatea Locala RO100 Craiova I s-a alaturat initiativei „Let`s Do It, Romania!” pentru ca noi credem ca #impreuna putem sa aducem schimbarea in bine pe care ne-o dorim. Felicitari tuturor celor implicati!”

Craiova a participat la Campania Let’s Do It, Romania! 2

 

Citeste si :  Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor: „Brigada Multinationala Sud-Est va fi in masura sa asigure comanda unei operatii NATO de tip Aparare Colectiva”

Pe parcursul acestei zile, masinile si utilajele apartinand Salubritate Craiova, Raadpfl Craiova si Compania De Apa Oltenia S.A. au lucrat in continuu pentru a ne asigura ca toate deseurile vor fi evacuate din cele 9 zone de curatenie de pe teritoriul si din imprejurimile Craiovei, stabilite pentru Ziua de Curatenie Nationala. Sacii stransi de miile de voluntari din Craiova, participanti la cea mai ampla miscare sociala desfasurata vreodata la nivel local, au fost incarcati in autovehicule si transportati la Depozitul Ecologic Mofleni.

Craiova a participat la Campania Let’s Do It, Romania! 3

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.