Craiova a primit premiul pentru oferta culturală și frumusețe naturală la Swiss International Holiday Exhibition

0
561

În perioada 3-5 noiembrie 2023 , Centrul Expozițional Lugano s-a transformat într-o lume a oportunităților de călătorie, cu peste 400 de expozanți din 60 de țări diferite , care a dezvăluit minunile destinațiilor turistice unice, culturi fascinante și peisaje uluitoare.

Peste 20.000 de vizitatori au vizitat Swiss International Holiday Exhibition iar standul orasului nostru a fost premiat de catre organizatori…

“Astăzi se încheie Swiss International Holiday Exhibition, unul dintre cele mai importante târguri de turism din Europa, la care Craiova a avut un stand propriu. Au participat peste 400 de expozanți (țări, municipalități, regiuni și firme de turism), au fost estimați 20 000 de vizitatori și au fost premiați 20 de participanți, printre care s-au aflat țări precum Japonia sau Mexic, capitale precum Tbilisi sau firme importante în domeniu. Am fost foarte plăcuți surprinși să vedem că, dintre cei 20 de premianți, Craiova a primit premiul pentru oferta culturală și frumusețe naturală.

Craiova a primit premiul pentru oferta culturală și frumusețe naturală la Swiss International Holiday Exhibition
Craiova a primit premiul pentru oferta culturală și frumusețe naturală la Swiss International Holiday Exhibition

Juriul a menționat că a fost mai interesat de destinații încă necunoscute, dar cu potențial uriaș de creștere în sectorul turistic în următorii ani, deoarece vizitatorii din întreaga lume au început să caute și alte destinații decât cele tradiționale, deja cunoscute. Aceasta recunoaștere a făcut ca la standul nostru să vină toate firmele de turism participante pentru a ne vedea oferta. Am promovat foarte mult regiunea Oltenia în ansamblu, care ne ajută mult cu frumusețile sale naturale (Dunărea, munții, cazanele, parcurile, cea mai mare statuie din Europa sculptată în munte, peșterile, etc), cu patrimoniul cultural (mănăstiri, monumente și vestigii istorice), dar și evenimentele de excepție precum festivalurile Shakespeare, Puppets, IntenCity sau Târgurile de Paște sau de Crăciun, ultimul fiind deja cunoscut pentru mulți vizitatori.

Prezentarea noastră inedită, cu cele mai noi tehnologii cunoscute în prezent pentru promovare turistică (ochelari pentru realitate augmentată sau ventilatoare de holograme), la care au contribuit studenții Universității din Craiova Gabriel Cosmin Buzatu și Răzvan Ionuț Lupu, prezenți alături de noi și implicați direct în prezentarea regiunii, a atras, de asemenea, foarte mulți vizitatori. Mulțumim Universității din Craiova pentru sprijin și implicare!”, mentioneaza administratia locala, pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.