Craiova Business Club a reusit sa devina un FENOMEN! Provocari si Oportunitati in Constructii 2024 Editia 3 a strans peste 600 de persoane

0
1070

VoilàBallroom Craiova a fost gazda evenimentului Provocari si Oportunitati in Constructii 2024. Editia cu numarul 3 a adus peste 600 de persoane in cea mai frumoasa locatie din Craiova.

Craiova Business Club a reusit sa se depaseasca si la aceasta editie. Daca editiile trecute au fost fabuloase, aceasta editie a intrecut cele mai mari asteptari.
Daniela Nicolae si Dana Enache au reusit cu o parte din echipe Craiova Business Club sa organizeze impecabil evenimentul anului in Craiova.

Invitati din toate colturile tarii au avut ocazia sa discute despre provocarile si oportunitatile in constructii.

Cel mai important eveniment al anului a adus si unul din cei mai buni fotografi din Craiova ..
Mii de multumiri lui Andi Voicu si Abys photography .

Evenimentul a inceput cu o degustare de vinuri dar si cu un “Gentlemen Score” special.

Craiova Business Club a reusit sa devina un FENOMEN! Provocari si Oportunitati in Constructii 2024 Editia 3 a strans peste 600 de persoane 1

Amfitrioanele evenimentului au deschis evenimentul Provocari si Oportunitati in Constructii 2024. Daniela Nicolae a avut o scurta prezentare a fenomenului Craiova Business Club iar Dana Enache a discutat despre Primaserv si Asociatia Constrcutorilor din Oltenia.

Craiova Business Club a reusit sa devina un FENOMEN! Provocari si Oportunitati in Constructii 2024 Editia 3 a strans peste 600 de persoane 2

Cosmin Raileanu a discutat despre pretul materialelor de constructii iar apoi a moderat panoul MANAGEMENT IN AFACERI.
Cosmin Cricleviti, Sebastian Bala, antreprenor si Master Trainer la Strat4Business, Roberto Sasso, Expert in Logistica si Management si Marius Todos, fondator European Business Leaders, au fost invitatii lui Cosmin Raileanu.

Craiova Business Club a reusit sa devina un FENOMEN! Provocari si Oportunitati in Constructii 2024 Editia 3 a strans peste 600 de persoane 3

Andrei Dragota, proiectant Ray Consulting, Emilian Stefarta,arhitect, Andrei Chelemen, inginer departament tehnic-Henkel ,Marius Joita, manager Lubserv Construct si Daniel Tomuta, Director Vanzari Romania-Cerrad Polonia au discutat despre Constructii si Arhitectura iar Dana Enache a moderat acest panou.

 

Craiova Business Club a reusit sa devina un FENOMEN! Provocari si Oportunitati in Constructii 2024 Editia 3 a strans peste 600 de persoane 4

Razvan Socoteanu, avocat, Mirela Udristoiu ,notar public ,Cornelia Nitu, fondator N&C Consulting si Edi Alexandrescu, broker asigurari, au fost participat la panoul despre Legalitate si Fiscalitate iar Daniela Nicolae a fost moderat acest panou.

 

Stefania Milosavlevici,fondator Imperia Imobiliare, Dragos Popescu ,Alumgates, Roxana Neiciu, certificari ISO, Nicoleta Corneanu ,Karo si Aniela Ciocoiu, designer au participat la panoul legat despre Servicii in constructii iar Florin Mazilu a fost moderator.
Moderator panel: Florin Mazilu

Razvan CUC, fondator Remax Romania, Cosmin Raileanu si Calin Donca au urcat pe scena ..
Dana si Daniela Tombola Craiova Business Club a adus premii foarte multe iar Dana si Daniela au reusit cu brio sa treaca peste acest moment.
Focul de artificii au incheiat evenimentul dar petrecerea a continuat alaturi de Dj Gius.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.