Craiova Business Club : SPEED NETWORKING EVENT!

0
110

Cea mai mare comunitate din Craiova revine cu un alt eveniment. Craiova Business Club aduce un nou concept in Craiova : SPEED NETWORKING EVENT!
Joi, 7 Martie va avea loc un eveniment dedicat managerilor care doresc să își extindă rețeaua de contacte în comunitatea de afaceri şi creşterea vizibilității.

🗓 Data: 7 Martie
📍 Locația : 🔎
⏰ Ora: 18.30-20.30

💡 Cum va decurge? Fiecare participant va avea ocazia să interacționeze cu ceilalți în sesiuni 1 to 1 de 5 minute, optimizate pentru a face schimb de idei, a stabili conexiuni valoroase.

🍱🍢🥂 Vă vom răsfăța cu selecții fine de finger food și o degustare de vinuri, care să completeze perfect conversațiile și schimburile de idei.

Şi pentru că se apropie 8 Martie , fiecare doamnă și domnișoară va fi întâmpinată cu un cocktail, pentru a oferi o notă de răsfăț și recunoaștere a rolului lor important în lumea afacerilor. 🍹✨

🌟 Craiova Business Club este in căutarea unei locații care să găzduiască evenimentul. Dacă dețineți sau cunoașteți un spațiu disponibil care ar putea fi potrivit și sunteți deschiși către un parteneriat, lasati un mesaj aici! 🤝✨

Pentru alte amanunte va invitam pe Craiova Business Club!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.