Craiova condusa de un manager ce are 2 societati in FALIMENT !

0
1017

Craiova condusa de un manager ce are 2 societati in FALIMENT ! 1Cand am facut afirmatia ca orasul este in FALIMENT am omis sa explic si o alta latura a celui care conduce acest oras . Din pacate am discutat cu cateva persoane care mi-au explicat un lucru interesant .

Declaratia de avere a domnului primar spune totul despre cum este condus acest oras .

Cu 2 societati in faliment , Mihail Genoiu a condus si acest oras intr-un faliment nedeclarat.

Ce functioneaza bine in acest oras ? Este o intrebare la care nici noi nu avem un raspuns concert iar problemele orasului sunt foarte multe !

Citeste si :  Mitroi Iosif-Corneliu, elev din Craiova dat disparut in Mamaia

Craiova condusa de un manager ce are 2 societati in FALIMENT ! 2

Daca va intrebati care este drumul banilor publici ? Jurnal de Craiova a aratat in cateva randuri cum se cheltuie . Problema este ca avem un oras in care PRIMARIA ESTE IN FALIMENT !

Au taiat de la sport,sanatate si alte ramuri pentru ca numai sunt bani . Va intrebati de ce au marit parcarile cu plata ?

Va spunem noi de ce ! Pentru a avea Politia Locala buget in continuare . Singurul lucru profitabil pentru Primaria Craiova sunt aceste parcari cu plata restu … o gaura in sacu rupt al bugetului local.

Citeste si :  Condamnata pentru tentativa de omor.

Vorbim despre un stadion care cheltuie cel putin 10.000 euro / luna , vorbim de filarmonica care cheltuie 3 miliarde pe 2 spectacole si multe alte institutii . Domnule Genoiu acest oras a luat cursul firesc al firmelor la care sunteti asociat si anume … FALIMENT !

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.