Home » Politica » Politica Craiova » Craiova continua protestele cu privire la Legile Justitiei . Si in aceasta seara sunt chemati la ora 19 !

Craiova continua protestele cu privire la Legile Justitiei . Si in aceasta seara sunt chemati la ora 19 !

  1. “Masacrarea Justiției de către PSD-ALDE, criticată de magistrați, Departamentul de Stat, Comisia Europeană, este mai mult decât un atac la procedurile de drept și la adresa luptei anticorupție.

Este un asalt chiar la adresa democrației din România. Felul în care PSD și ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, în care au încercat să închidă gura Opoziției și a oricui a îndrăznit să se împotrivească reprezintă semnale care ar trebui să alarmeze orice român care dorește pentru România o viață în libertate și democrație. La care se adauga si modificarile Codului de Procedură Penală și situația generală gravă din toate celelalte domenii ( sănătate, educație, economie, infrastructură, cultură, ecologie )

De aceea, vă chemăm în Piața Mihai Viteazul, la ora 19, de oriunde ați fi, să arătăm PSD și ALDE că nu vom accepta să își bată joc de toată lupta acestei țări pentru a funcționa ca o țară demnă, liberă și funcțională ca stat de drept.

Nu uitați să dați invite la eveniment cunoscuților, să le scrieți în privat ( messenger, whats’up, instagram, etc ) .

Toți în stradă, pentru justiție, pentru democrație, pentru voi !” se mentioneaza pe evenimentul de pe facebook !

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Legile de intimidare a judecatorilor si procurorilor au fost adoptate in Comisia Iordache.

Comisia speciala pentru legile Justitiei a adoptat, luni seara, dupa aproximativ noua ore de dezbateri, Raport de admitere, cu amendamente,...

Închide