Craiova din nou la inaltime. Sandu Stefan Cristian si Florescu Mario, antrenati de Ionut Puca, au revenit cu 2 trofee..

0
562

MFS Kids Promotion este un concept unic şi original în România, care a adus în ring pe cei mai talentaţi sportivi juniori din România, practicanţi de sporturi de contact, în care au fost puse la bătaie centuri de amatori, recunoscute de Organizaţii Internaţionale de profil, precum Organizaţia WKU şi Organizaţia XFC.

Sustinatorul evenimentelor NFS este Alin Falcusan promotor Golden Fight championship si Presedinte WKU Romania iar organizatorul evenimentelor este Ciocoiu Marius.

În gala de sâmbătă, 18 iunie, de la Moşniţa Nouă, organizată sub egida Federaţiei Române de Kempo au fost puse în joc 8 centuri versiunea WKU şi 6 centuri versiunea XFC.

Craiova din nou la inaltime. Sandu Stefan Cristian si Florescu Mario, antrenati de Ionut Puca, au revenit cu 2 trofee.. 1

Reprezentantii Craiovei au fost Sandu Stefan Cristian si Florescu Mario, sportivi legimitati la clubul PowerGym Craiova.

Sandu Stefan Cristian a obtinut o victorie prin unanimitate si a castigat locul 1 si cupa din partea MFS.
Florescu Mario a obtinut o victorie prin KO in repriza 2-a si a castigat centura WKU Romania Amator.

Craiova din nou la inaltime. Sandu Stefan Cristian si Florescu Mario, antrenati de Ionut Puca, au revenit cu 2 trofee.. 2

Ionut Puca a facut cunoscut cazul Sofiei, care sufera de Sindromul Iordan, astfel ca o parte din cei prezenti au ajutat la indeplinirea visului.
Ionut Puca a fost premiat de catre organizatori, alaturi de alti oficiali, pentru intreaga activitate desfasurata in acest domeniu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.